Ο  ποδοσφαιριστής του Φιλίππου Μελίκης Κακαγιάννης Βασίλης,  έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με τον Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας 1-1.

 Μεταξύ άλλων είπε:

Σήμερα πήραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα σε μία έδρα πολύ δύσκολη έδρα. Αυτό θα μας δώσει και ψυχολογία  για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας;

Ναι, σίγουρα! Είναι ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας . Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και το ματς. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Κρατάμε το βαθμό και την εμφάνιση και συνεχίζουμε.Τα επόμενα παιχνίδια είναι κομβικά.

Όλα τα παιχνίδια του Φιλίππου είναι πολύ σημαντικά, λόγω του ότι βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Ναι, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για μας. Παιχνίδι που περνάει δεν ξαναγυρνάει. Τώρα είμαστε στο δεύτερο γύρο. Θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε από όλα τα παιχνίδια όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Πιστεύω ότι πήραμε την ψυχολογία με το σημερινό αποτέλεσμα.  Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να αποφύγουμε τα play out και να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Τον απευθείας υποβιβασμό θα προσπαθήσετε να αποφύγετε ή τη συμμετοχή σας στα play out;

Σε πρώτη φάση να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και συνέχεια τα play-out.

Έχει κάνει τον απαραίτητο ανασυγκροτισμό η ομάδα; Ποια είναι η προοπτική;

Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας. Κάνουμε προπονήσεις. Η διοίκηση είναι κοντά μας. Ο προπονητής είναι κοντά μας. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Ποια είναι η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών που καλούνται να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη κατάσταση όπως είναι η τωρινή για να αποφύγουν τον υποβιβασμό;

Δεν θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Εμείς τώρα θα κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να συγκεντρώσουμε βαθμούς. Θα  επανέλθει η ψυχολογία και όλα θα πάνε καλά.

Θεωρείς ότι ο θεσμός των play off και play off ευνοεί τους ποδοσφαιριστές;

Δίνει επιπλέον κίνητρο και στους ποδοσφαιριστές. Δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Έχει ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Ευχαριστώ πολύ για την συνομιλία

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο ποδοσφαιριστής του Φίλιππου Μελίκης, Κακαγιάννης Βασίλης , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Mελίκης 1-1

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, February 27, 2019