Στη συνέχεια της εκπομπής , στο Facebook, έκανε δηλώσεις ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου. Απόσογλου Γιώργος για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Αχιλλέα Νέα Στράντζας  Νάουσας με 1-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

Καταρχήν να ευχηθώ καλή Ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες. Να ευχηθώ σε σας να έχετε ένα ενημερωτικό πρόγραμμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στο σημερινό παιχνίδι δεν ήμασταν καθόλου καλοί,  ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Θα έλεγα σαν να μην κατεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίπαλη ομάδα μας περιόρισε πάρα πολύ. Δεν μας άφησε κανένα περιθώριο. Ήταν πάρα πολύ δυνατοί στις μονομαχίες, με αποτέλεσμα να έχουν συνέχεια την μπάλα στα πόδια τους, και να προηγηθούν στο τέλος του ημιχρόνου με ένα γκολ από Κόρνερ,  το οποίο δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε. Κάναμε πάρα πολλά λάθη αμυντικά σε εκείνη τη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα έλεγα ότι ήμασταν καλύτεροι. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε Αν και είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχαμε. Η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Έφερε διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα καταφέραμε. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο στη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά και στην κατηγορία στην οποία παίζουμε. Συνεχίζουμε.  Είναι η πρώτη αγωνιστική. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Στη συνέχεια θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι εάν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην φετινή χρονιά.

Η πορεία θα το δείξει.  Φαντάζομαι ότι ο στόχος θα είναι μία καλή θέση , όπως πέρυσι.

Αυτός είναι ο στόχος.  Πρώτα από όλα θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα.  Σήμερα μας στεναχώρησε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε στεναχωρημένοι.  Πιστεύω επειδή έχουμε μία καινούργια ομάδα, ‘ισως παίζει και αυτό το ρόλο του.  Πολλά νέα παιδιά ήρθαν φέτος. Θα κάνουμε λίγο υπομονή. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

 Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείτε να ακούστε και να δείτε τι είπε στη συνέντευξη ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου  ΕΔΩ