Ο προπονητής του Αχιλλέα Νέα Στράντζας Νάουσας, Καραμεταξάς Παναγιώτης,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εντός έδρας,  νίκη της ομάδας του επί του Άρη Παλαιοχωρίου με 1-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

Να ευχηθώ σε σένα και σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Στους ποδοσφαιριστές χωρίς τραυματισμούς.  Φέτος ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα σοβαρό τραυματισμό του Ζήση του Βλαχοδήμου, Χθες εγχειρίστηκε. Τα παιδιά έκαναν το καθήκον τους και η νίκη είναι εξολοκλήρου αφιερωμένη σε αυτόν. Όσο αφορά το παιχνίδι , είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το έδειξε και από πέρυσι. Εμείς την προετοιμασία την ξεκινήσαμε λίγο αργά, χωρίς πολλούς παίκτες. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Κυριάρχησε το πάθος. Ήμασταν καλύτεροι. Από μία στημένη φάση βάλαμε το γκολ. Κρατήσαμε. Δεχθήκαμε πίσω τον Άρη Παλαιοχωρίου. Είχαμε πολύ καλή αμυντική τακτική στα στημένα και προς το τέλος του παιχνιδιού. Κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αν και πρεμιέρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Ξεκινήσαμε καλά. Τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Γιατί Ξεκινήσατε αργά την προετοιμασία;

Η προετοιμασία ξεκίνησε αργά,  γιατί υπήρχε ένα διοικητικό αδιέξοδο. Δεν είχαμε άτομα για να συνεχίσουν την ομάδα. Πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο της Νάουσας. Έχει άτομα που τελικά δεν άφησαν την ομάδα. Μπήκανε στη διοίκηση. Ξεκινήσαμε λίγο αργά,  θέλαμε περισσότερες μέρες για προετοιμασία. Έχουμε όλο το χρόνο για να δουλέψουμε. Η φιλοσοφία μας είναι εδώ και πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα να δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι που ορισμένα παιδιά ξεκίνησαν από τον Αχιλλέα και τα βλέπουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες και βέβαια στη μεγάλη ομάδα της Νάουσας. Αυτός είναι ο στόχος μας αυτό θα κάνουμε και φέτος. Στόχος μας είναι μία καλή πορεία και όσο το δυνατόν γρηγορότερα να σωθούμε. Το όνειρό μας είναι να πραγματοποιηθεί το γήπεδο της Στράντζας και να έχει επιτέλους ο Αχιλλέας στη δική του έδρα. Κάτι που το δικαιούνται τόσα χρόνια. Είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχει γήπεδο. Ταλαιπωρήθηκε  στη γύρω περιοχή. Δόθηκε μία λύση στο γήπεδο της Νάουσας,  αλλά όνειρό μας είναι να έχουμε το δικό μας γήπεδο και να εγκατασταθούν εκεί. Γιατί εκεί έχουμε να κάνουμε και άλλα πράγμα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο χώρο. Πιστεύω πρώτα ο θεός του χρόνου να είμαστε εκεί.

Έγινε και αλλαγή της επωνυμίας της ομάδος από Αχιλλέας Νάουσας σε Αχιλλέας Νέα Στράντζας Νάουσας.

Ήταν ένας όρος που υπήρχε μέσα στη συμφωνία. Γιατί εκεί το μέρος είναι της νέας Στράντζα. ςΑποφάσισε η διοίκηση να το δώσει. Να μπορέσει να το κατοχυρώσει.  Ο Αχιλλέας και κατά κάποιο τρόπο και  όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Ευχαριστώ πολύ,  καλή συνέχεια.

Μπορείτε να ακούστε και να δείτε τι είπε στη συνέντευξη ο προπονητής του Αχιλλέα Νέας Στράνζτας Νάουσας  ΕΔΩ