Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας,  Καψαλιάρης Γιάννης, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews  και μεταξύ άλλων είπε:

«Καταρχήν να ευχηθώ να επανέλθει στα γήπεδα ο ποδοσφαιριστής της Xαρίεσσας.  Ότι καλύτερο του εύχομαι. Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που μας λείπει όλους. Όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας και όχι μόνο. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό και όλα,  τα άλλα έρχονται. Να πάμε στον αγωνιστικό τομέα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Η ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας παίζει για την σωτηρία της. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια,  από πλάγιο άουτ. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν είχαμε καλή απόδοση σήμερα. Είχαμε αρκετές απουσίες. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να μπούμε πιο δυνατά. Σε ένα στημένο δεχθήκαμε δεύτερο τέρμα πολύ νωρίς. Είχαμε και ένα χαμένο πέναλτι. Δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε αν και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν μία κακή μέρα για μας, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έπρεπε να χάσουμε. Μπορούσαμε άνετα να πάρουμε την ισοπαλία και να φύγουμε ακόμη και νικητές. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Πάντως δεν ήμασταν καλοί. Δεν συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο χαμός του πέναλτι επηρέασε την ομάδα;

Μέχρι το 55΄ μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Ο αντίπαλος συνέχεια έκανε καθυστερήσεις.  Έκοβαν το ρυθμό. Έκαναν Βέβαια τη δουλειά τους. Μπορούσαμε έστω να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μας επηρέασαν αρκετά οι απουσίες των παικτών μας.

Ποια είναι η συνέχεια για την Αγία Μαρίνα;

Στη συνέχεια δεν αλλάζουμε. Επειδή έχουμε μείνει αρκετά πίσω,  χρειαζόμαστε άμεσα βαθμούς για να αποφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις. Θα είναι δύσκολα από δω και πέρα.  Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κρύβουν κινδύνους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλύτερες επιλογές για του χρόνου. Στο τέλος να ευχηθώ ότι το καλύτερο για το παιδί και να επανέλθει κοντά μας,  στους αγωνιστικούς χώρους.

Ευχαριστώ

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Καψαλιάρης Γιάννης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-1

Posted by Giannis Zinas on Saturday, February 16, 2019