Η Αθλητική Ακαδημία Τρικάλων με ένα κράμα κάποιων έμπειρων και πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε του Π.Ο. Ξεχασμένης μετά από ένα πολύ ωραίο αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί 26-11-2017 στο γήπεδο του Πλατάνου για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας . Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε και η ομάδα της Ξεχασμένης, η οποία επαναλειτουργεί μετά από κάποια χρόνια αδράνειας. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες των Τρικάλων ιδιαίτερα ενθουσιασμένους, όχι τόσο για τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά κυρίως για τη χαρά του παιχνιδιού, αφού σκοπός τους είναι – όπως είπε ο Μπάμπης Σαλτουρίδης – να απολαμβάνουν κάθε Κυριακή το ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Παρά το γεγονός ότι οργανώθηκε την τελευταία στιγμή και πρόλαβε μόλις τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και την έκδοση 14 μόνο δελτίων, η ομάδα των Τρικάλων δείχνει πολύ καλά στοιχεία, που είναι βέβαιο ότι με την πάροδο του χρόνου και με την ενσωμάτωση τον Ιανουάριο άλλων τριών ποδοσφαιριστών που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ενταχθούν στην ομάδα, θα παρουσιαστεί αρκετά πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια.

Σκόρερς: 12′ Νοτόπουλος και 78΄ Σαλτουρίδης

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αντ. Ευαγγελόπουλος, Δημ. Γκουγκούδης (76’ Γ. Αθανασιάδης), Χρ. Ταρπατζής, Λ. Ασημακόπουλος, Μπ. Σαλτουρίδης, Γ. Παντριάς, Σ. Νοτόπουλος, Μ. Ευαγγελόπουλος, Απ. Γεωργάκης, Ι. Αμέτογλου (60’ Χρ. Μπακιρτζής), Χρ. Παπαμιχαήλ.

ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ: Aλ. Γρηγορόπουλος, Αντ. Παναγιώτου, Αργ. Γρηγορόπουλος, Δ. Μαυρίδης, Γ. Παντόπουλος, Αθ. Παναγιώτου (57’ Αν. Καρυτόπουλος), Γ. Γιαννόπουλος, Γ. Στουγιαννόπουλος, Θ. Κυριακόπουλος, Γ. Σιμιτζής, Χρ. Τσίλης (57’ Κ. Μπόκαρης)