Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Την καθημερινή ενημέρωσή σας τη στηρίζουν και την υποστηρίζουν το κατάστημα Πίτσα Ηοτ στην Αλεξάνδρεια, τα καταστήματα Σεμερτζή στην Αλεξάνδρεια και τα Γιαννιτσά, το κατάστημα έπιπλα Βέρρος στη Βέροια και το κατάστημα εκτύπωσης BRINTLAB στην Αλεξάνδρεια.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ για το κύπελλο η Βέροια. Ήταν το πρώτο ματς της φάσης των 32 και η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή και θα κριθεί στον επαναληπτικό της Βέροιας.

Το εντός έδρας παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με το Αιγάλεω, θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή (3/11) στις 3μμ και θα είναι τηλεοπτικό, αν και αρχικά είχε έρθει ειδοποίηση στη Βεροιώτικη ΠΑΕ ότι το ματς θα γινόταν την Δευτέρα 4/11.

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον πολύπειρο βραζιλιάνο επιθετικό Μάρκος Ντο Σάντος.

Νέο προπονητή έχει από σήμερα ο Αστέρας Τριποτάμου, με τον έμπειρο Σάκη Παγγούρα να αντικαθιστά τον Γιώργο Μαραγκό.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου (8-06-1994) κεντρικού αμυντικού Στράτου Μαραγκού.

Τα εισιτήρια διαρκείας της Α.Ε Αλεξάνδρειας για τη σεζόν 2019-20, είναι πλέον στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας και κοστίζουν 20 Ευρώ.

Μετά τους…Γιάννη Λευκόπουλο από  Νέα Γενεά ,Στάθη Σαρίδη από Θύελλα Σταυρού, Νίκο Αδαμόπουλο από Μακεδονικό Ρόδακα, Χρήστο Τσάκα από Ερμή Τριλόφου, αδελφοί Λέκα  από την Ακαδημία του Μέγα Αλ. Αγίας Μαρίνας η  ομάδα του Απόλλωνα Λυκογιάννης  ενισχύεται σημαντικά με τον δανεισμό του Πέτρου Καφετζή από τον Μ. Αλ. Αγίας Μαρίνας.

Γράφει ο Πετκάκης Δημήτρης με ανάρτησή του στο facebook και επισημαίνει ο Άρης έπαιξε με  1 Έλληνα στο πρωτάθλημα. Με  2 Έλληνες ο Παναιτωλικός. Μετά λέμε για την εθνική ομάδα. Και πόσες ομάδες στην ίδια μοίρα. Μάλλον τα οικονομικά πάνε καλά για να βλέπουμε τόσους ξένους.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Handball Premier (5η αγωνιστική), Α1 Γυναικών (2η αγωνιστική), Α2 Ανδρών (3η αγωνιστική) για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Φίλιππος θα παίξει την Κυριακή στην Πυλαία ενώ η Βέροια το Σάββατο στην Άρτα. Σάββατο θα παίξει και ο Ζαφειράκης στο Κιλκίς.

Επιστολή για τις τελευταίες εξελίξεις στο Γυναικείο τμήμα του Φιλίππου έστειλε ο μέχρι πέρσι επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του τμήματος Ιωάννης Θεοδοσόπουλος, θέλοντας  να μοιραστεί  δημόσια, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λεγομένων του, μια σειρά από γεγονότα τα οποία οδήγησαν στη διάλυση της γυναικείας ομάδας.

Σε  μονοετή μίσθωση (αν χρειαστεί ένα συν ένα) του Χιονοδρομικού Κέντρου Νάουσας θα προχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας και στο διάστημα αυτό θα προετοιμαστεί για μια μακροχρόνια παραχώρησή του.

Μία ακόμα πετυχημένη εξόρμηση πραγματοποίησε ο Ε.Ο.Σ. Νάουσας την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο γειτονικό  Πάϊκο , με 10 ορειβάτες .

Για την Ποπλιούκα της Σλοβενίας αναχώρησαν οι αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Γωγώ Νιμπίτη, Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργος Αναστασιάδης.Σε ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά κέντρα Διάθλου οι αθλητές  θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν την προετοιμασία τους από τις 26 έως 3 Νοεμβρίου και σε συνθήκες χιονιού.

O 13ος Διαγωνισμός Πτηνών Συντροφιάς του Συλλόγου Φίλων Ωδικών Πτηνών (ΣΦΩΠ) πραγματοποιείται από 8 έως 10 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου Μακροχωρίου, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθούν στο Φιλίππειο Γυμναστήριο στη Βέροια οι 5η και 6η αγωνιστικές για το Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Ανδρών Βόρειας Ελλάδας (Σάββατο) στην Επιτραπέζια Αντισφαίρισης (πινγκ – πονγκ) και οι 3η και 4η αγωνιστικές για το Α’ Τοπικό Πρωτάθλημα Ανδρών Βόρειας Ελλάδας. Θα αγωνιστούν 10 συνολικά ομάδες που θα δώσουν από 2 αγώνες η κάθε μια.

Την άνοιξη του 2020 θα πραγματοποιηθεί τελικά ο 3ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου, που αποτελεί συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας με την ερασιτεχνική αθλητική ομάδα Αθλητισμός – Φύση – Πολιτισμός.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας motocross βορείου Ελλάδος στην πίστα της Σκύδρας. Η ΛΕ.ΜΟ.Β έδωσε το παρών με έναν αθλητή της τον Παναγιώτη Καδόγλου ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση και στα δύο σκέλη.

Πολύ καλές εμφανίσεις σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας στο Ε3 τουρνουά που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Γιαννιτσά και Έδεσσα.  Ο Νέγκας Χαράλαμπος  έφτασε στον τελικό κατακτώντας τελικά την 2η θέση.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλες τις ειδήσεις.

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, October 30, 2019