Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sports – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Football  League, με το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Ρόδο κόντρα στον τοπικό Ιάλυσο να διεξάγεται την Κυριακή 8/12.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, για 9η συνεχή χρονιά ο ΔΡΟΜΟΣ του ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ, στο Ροδοχώρι Νάουσας, με τις συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές να ξεπερνούν τις 250.

Σε ημερίδα στίβου που έγινε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, πήρε μέρος ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Παραιτήθηκε ο Σάκης Παγγούρας από την ομάδα του Αστέρα Τριποτάμου.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των επισήμων αγώνων του Σαββατοκύριακου 31/11-1/12 για την ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας ξεκινάει την Τετάρτη 4.12.2019, τις εγγραφές των παιδιών του Φυτωρίου καταβάσεων που συμμετείχαν στο περυσινό πρόγραμμα .

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Γκαντής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα,  τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τριανταφύλλου και την Πρόεδρο του Ζαφειράκη Νάουσας Δέσποινα Ράλλη, παρουσία του τεχνικού συμβούλου της ΟΧΕ Χρήστου Δεληχρήστου.

Δύο νίκες και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός αυτής της αγωνιστικής για τα τμήματα υποδομής της «Βασίλισσας».

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα «σφυρίξει» ο Βουρνέλης, με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Φράγιο, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη και ώρα 19:30.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τους πρωτάρηδες στην κατηγορία Αετούς Βέροιας καθώς επικράτησαν με 67-60 του Αιγινιακού στη γειτονική Πιερία.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων για σήμερα Τρίτη 3/12 του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Με τέσσερα μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν την  Κυριακή οι αθλητές και αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» από την πρωτεύουσα της Σερβίας Βελιγράδι.

Ο Αθλητικός Γυμναστικός  Σύλλογος  TAEKWON-DO Νάουσας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Νάουσας διοργάνωσε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ενημέρωση πάνω σε θέματα Α΄ Βοηθειών για τους αθλητές, τους γονείς και τα μέλη του.

Ο Αντώνης Κούγκας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους σγώνες jiujitsu που έγιναν στην Αθήνα. Κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και στις δύο κατηγορίες που αγωνίστηκε με μια 1η θέση και μια 3η.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Χρηστος Μποζινης Τότε που ματωναμε τα δίχτυα.

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Το ρόστερ της ομάδας με τις φωτό των αθλητών και του προπονητικού team

Συλλογος Δρομεων Βεροιας Στα πλαίσια του λαϊκού αγώνα 8ος Φιλίππειος δρόμος που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 και με αφορμή την συμμετοχή του Κενυάτη δρομέα στον αγώνα των 14,5χλμ , ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας θα φιλοξενήσει στην Βέροια, , την Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα .

Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Πέρσι σαν σήμερα ….ο Κύρος με τα παιδιά του ήταν σε ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Vardar-Kielce !!!

Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος … ακομα πιο ψηλά!

Dimitris Koutsiadis Καλή θέληση να υπάρχει όλα γίνονται…

Ntamtsios Vasilis Καταγγέλλω ως ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ γιατρός του αγώνα Φίλιππος Μελικης-Αγροτικος Αστέρας Πλατέος τα όσα ψεμματα και ειδεχθή αναφέρει ο διαιτητής του αγώνα κύριος Παρασίου προς το πρόσωπο μου.

Alexandros Karaiosif Άρθρο μου για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα ΆμεΑ, που σε καμία περίπτωση δεν είναι γιορτή..:
«Η προβολή της δυναμικής του αναπηρικού κινήματος μέσω του αθλητισμού στη σύγχρονη κοινωνία»

Xrysa Hatzopoyloy Γονείς, το να πηγαίνετε στους αγώνες του παιδιού σας έχει μεγαλύτερη σημασία από όσο νομίζετε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σύντομες αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORTS -ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα. ( Τρίτη 3/12/2019)

Posted by Giannis Zinas on Tuesday, December 3, 2019