Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Άνετη νίκη με 2-0 επί της Καλαμάτας σημείωσε η Βέροια.

Την Κυριακή ηττήθηκε εκτός από τον Ολυμπιακό με 32-23 ο Φίλιππος Βέροιας για το κύπελλο στο χαντ μπολ.

Την ήττα με σκορ 73-62 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας από το Ψυχικό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας ανδρών.

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχαν  οι Αετοί Βέροιας εκτός έδρας επί του Τιτάνα Παλαμά με 64-66.

Άνετη νίκη σημείωσε στο Αιγίνιο ο ΑΟΚ Βέροιας,  επικράτησε με 37-83.

Την ήττα  γνώρισε εκτός έδρας από τον Βατανιακό ο Ζαφειράκης με 65-64.

Αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου ο Φίλιππος σε αγώνα χαντ μπολ.

Εντός έδρας ήττα για το  κύπελλο γνώρισε από τον Αερωπό ο Ζαφειράκης με 25-28 στο χαντ μπολ.

Στα πλαίσια της βασικής χειμερινής προετοιμασίας οι αθλητές  στίβου της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας συμμετείχαν σε αγώνες κλειστού στίβου που  έγιναν στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο  30/11.Στους  αγώνες πήραν μέρος παμπαίδες -παγκορασίδες αθλητές από την Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Χαλκιδική και την Νάουσα. Η «Γ.Ε.Ν.» συμμετείχε με 27 αθλητές-τριες και οι επιδόσεις  που είχαν οι μικροί αθλητές της, μας δίνουν  ελπίδες για διακρίσεις στο μέλλον.

Ο Φίλιππος  επιβλήθηκε  του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-1 σετ στο ΔΑΚ »Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

Νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του ΓΑΣ Μελίκης επί του Αίολου Κατερίνης με 3-0 σετ.

Εντός έδρας ήττα με 20-22 γνώρισε από τη Νέα Ιωνία η Βέροια.2017.

Στον πρώτο του φιλικό αγώνα για τη σεζόν 2019-2020 συμμετείχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης.

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του κ. Παρασίου στην αναμέτρηση της Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος για το πρωτάθλημα της Α’Ερασιτεχνικής (ΕΠΣ Ημαθίας), προχώρησε ο Φίλιππος Μελίκης.

Ανακοίνωση -απάντηση στον Φίλιππο Μελίκης εξέδωσε  ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, στην ανακοίνωση του Φίλιππου Μελίκης.

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Νίκη Αγκαθιάς πήρε τους τρεις βαθμούς χωρΆρης Παλαιοχωρίου-Νίκη Αγκαθιάς 0-3 α.α

Τα αποτελέσματα της Β΄ Ερασιτεχνικής στον 1ο όμιλο είναι: για την 9η αγωνιστική είναι:  

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 0 3
ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ 3 4
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ 1 3
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 4 0
ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ 0 1

Ενώ για το 2ο:

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 0 2
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ 3 0
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1 2
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 4 1
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1 0

 

Για τη Γ΄ Ερασιτεχνική στον 1ο όμιλο και την 4η αγωνιστική είναι:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 0 3
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ 2 0
ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ 1 0

Ενώ στο 2ο όμιλο:

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ 2 4
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ 0 2
ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 3 0

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOKς

Sakis Paggouras Επειδή παντα όλα τα ωραία έχουν κ ένα τέλος Αλλά κ η υπομονή έχει τα όρια της βρέθηκα σήμερα με τον κύριο Γιωτη Ιορδανιδη κ κύριο Γιωτη παντζεριδη πρόεδρο κ αντιπρόεδρο της ομάδος και τους ανακοίνωσα ότι σταματάω από την ομαδα του Αστέρα τριποταμου. Ο λόγος είναι καθαρά η μη παρουσία βασικών ποδοσφαιριστών στην προπόνηση με αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι κατώτερη των δικών μας προσδοκιών και της ομάδος. Ο απολογισμός στα 5 παιχνίδια που είναι στην ομάδα είναι 2 νίκες 2 ισοπαλίες κ 1 ήττα. Όταν σε 8 παιχνίδια είχε 1 νίκη 1 ισοπαλία κ 6 ήττες. Αυτό το αναφέρω όχι για να πω ότι είμαι καλός προπονητής αλλά για να δώσω να καταλάβουν πως οι ίδιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να καταφέρουν πολλά άλλα με άλλοι νοοτροπία. Δεν εμαθα στην ζωή μου να παίρνω τζάμπα λεφτά κ ούτε θα το κάνω τωρα.Δηλαδη να παίρνω λεφτά για παίκτες που δεν κάνω προπόνηση.Ειμαι χαρούμενος που γνώρισα τα άτομα που προανέφερα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο μαραγκό κ τον φυσικό αρχηγό της ομάδας Βασίλη τσανασιδη κ τον κύριο Λακη Μαραντιδη.φυσικα το μεγαλύτερο στους ποδοσφαιριστές που κάναν ότι μπορούσαν αλλά που για εμένα δεν εφθανεγια να μπορώ να δουλέψω όπως θα θελα.Ευχομαι καλή συνεχεια σε όλους υγεία καλές γιορτές και φυσικά τα όνειρα τους να είναι οι ευχές μου γιατί οι δυνατότητες τους είναι μεγάλες κ δεν το ξέρουν

Νίκος Σαλτουρίδης Νικομήδεια 0 – ΑΕ Τρικάλων 3
Σκόρερς 20′ Ηλ. Αθανασιάδης, 58′ Γ. Παντριας, 84′ Σ. Βήτος
Εξαιρετική η φιλοξενία των ανθρώπων της Νικομήδειας.
Επόμενος αγώνας με την ΑΕ Καψοχωρας εντός εδρας
 Telis Pantazopoulos ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η ΟΜΆΔΑ ΜΕΤΆ ΤΟ ΝΙΚΗΦΌΡΟ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΌΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ……… ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ…..
Χρηστος Μακρυγιαννης ΟΜΑΔΑ…ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ… !!
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ….ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ….ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ….ΜΠΡΟΣΤΑ !!
Athlos Alexandrias Basketball Academy ΝΕΟΣ ΆΘΛΟΣ…. ΠΆΜΕ ΜΑΖΊ!!!

Τμήμα Πετοσφαίρισης Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια Πρωτάθλημα Παγκορασίδων
Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια – Ίκαρος Έδεσσας 2-3

Συγκλονιστικό παιχνίδι – «Σασπένς»- Εναλλαγή συναισθημάτων – Υγιής ανταγωνισμός – Περηφάνια

Αδύνατο να περιγράψουμε μέσα σε λίγες σειρές τα πλούσια συναισθήματα που έζησε το πολυπληθές κοινό. Παιχνίδι που καθήλωσε όλους τους φιλάθλους επί δυόμισι ώρες!!! Κορυφαία στιγμή του αγώνα όταν με την λήξη του, καταχειροκροτήθηκαν απ όλους τους φιλάθλους, όλες οι αθλήτριες και των δύο ομάδων!
Φέτος η ομάδα των παγκορασίδων μας είναι μία νεοσύστατη ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από κορίτσια που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνες πρωταθλήματος. Όπως όλα τα ομαδικά αθλήματα έτσι και το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που χρειάζεται τη πλήρη συνεργασία των έξι ατόμων που βρίσκονται στο παρκέ. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται πολύ χρόνος και πολλά παιχνίδια ώστε να «δέσει» η ομάδα. Όταν αυτή η ομάδα φτάνει μία ανάσα από την νίκη, χάνοντας τον αγώνα στο ται μπρεικ από τον περσινό πρωταθλητή του δευτέρου ομίλου της Ε.Σ.Π.Ε.Μ., τον Ίκαρο Έδεσσας, τότε φαίνεται ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ ψυχή και λαμπρό μέλλον. Έτσι ο Γ.Α.Σ. κατάφερε να πάρει εναν υπερπολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.
Σήμερα αποκαλύφθηκε η πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται από τις αθλήτριές μας και το «προπονητικό team»!
Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα που «χτίζεται»… Keep walking
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και στους προπονητές τους.
Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :
Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Μαλαμογλου Άρτεμις, Τρύπου Έλσα, Τσέρι Τζεσι,Μάγου Μαρία, Παπανικολάου Μαρία, Σαλιαρα Νικολέτα, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Γιοβανοπουλου Ελενη.
Προπ.:Σταυρόπουλος Γιάννης

Επόμενη αγωνιστική :
Κυριακή 8/12/2019
Ωρα 12.00
Αίας Κιλκίς – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Δ.Α.Κ. Κιλκίς

 Γιάννης Καραγιάννης ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!!! – 8ος Φιλίππειος δρόμος – 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019
2 ημέρες ακόμη για την λήξη συμμετοχών του 8ου Φιλίππειου δρόμου (Λήξη αύριο Δευτέρα 2/12 έως ώρα 14:00)
Δηλώστε συμμετοχή τώρα http://sdverias.gr/register και ολοκληρώστε την εγγραφή σας με πληρωμή στον λογαριασμό Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό GR75 0172 2430 0052 4308 5986 552 (μην ξεχάσετε να βάλετε το όνομα σας)
 Α.Ε.Π. Βεροιας Φωτογραφίες από τους σημερινούς αγώνες των τμημάτων της Σχολής μας με τα αντίστοιχα της Ακαδημίας του Νηρέα στη Ραχιά.

Εν Σώματι Υγιεί – Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας 1η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS🎗
Αθλητές με AIDS αγωνίζονται ενάντια στην ασθένεια και την προκατάληψη

 Γιωργος Μοσχοπουλος Μπράβο ομάδα μου όλοι μαζί σαν μία οικογένεια,

Αετοί Βέροιας Κ.Σ. Νομίζουμε πως δώσαμε ένα καλό κίνητρο (μιλάμε για όσους δεν τα έχετε καταφέρει ακόμη…) να έρθετε την άλλη Κυριακή στο ΔΑΚ «Βικέλας» να δείτε από κοντά την ομάδα μας.

Τι λέτε;

Γιάννης Καραγιάννης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ της ΠΡΟΞΕΝΟΥ της ΚΕΝΥΑΣ με αφορμή τον 8ο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ

Στα πλαίσια του λαικού αγώνα 8ος Φιλιππειος δρόμος που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 και με αφορμή την συμμετοχή του Κενυάτη δρομέα στον αγώνα των 14,5χλμ , ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας θα φιλοξενήσει στην πόλη μας, την Πρόξενο της Κένυας στην Ελλάδα . Η Πρόξενος της Κένυας κα Βικυ Πανταζοπούλου, έχει Ελληνική καταγωγή και αποδέχτηκε την πρόσκληση μας με μεγάλη χαρα. Με αφορμή την επισκεψή της στην Βέροια θα συναντήσει διάφορους τοπικούς φορείς ελπίζοντας να βγεί κάτι καλο και για τις 2 πλευρές.
Το βράδυ το Σαββάτου 7/12 και μετα το τέλος του αγώνα των 4,5Km City trail, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Βέροιας από τον Κενυάτη δρομέα AMOS COECH LIMAKORI με θέμα τον τρόπο προπόνησης των Κενυατών δρομέων, στην επιλογή του terrain, στις διατροφικές και καθημερινές αθλητικές συνήθειές τους και θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό . Επίσης ο Κώστας Σταμούλης, που παρέμεινε ένα μήνα στο Iten της Κένυας την πόλη των πρωταθλητών των μεγάλων αποστάσεων, θα παρουσιάσει ένα βίντεο από την περιοχή και τους δρομείς και θα αναφερθεί στη δική του εμπειρία.

Athlos Alexandrias Basketball Academy Α’ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ:
ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ-ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ 80-79
Μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώσουμε για την υπερπροσπάθεια αυτών των 10 παιδιών(4 παίδων,5 εφήβων και μόλις ενός άνδρα) που αρνούνταν να παραδοθούν παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες,την εμπειρία του αντιπάλου και την δυσκολία ενός εκτός έδρας αγώνα.
Η ατυχία της τελευταίας φάσης ξαναχτύπησε την ομάδα μας αφού σε ένα ξεμαρκάριστο σουτ του αθλητή μας Χαριτόπουλου η μπάλα μπήκε και βγήκε κυριολεκτικά από το καλάθι του αντιπάλου, στερώντας μας μιας πολύ σημαντικής εκτός έδρας νίκης.
Σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η εφηβική μας ομάδα αγωνίζεται στη Σκύδρα με την τοπική ομάδα του Σκυδραικού αναζητώντας τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων που θα την οδηγήσει στο Final four και της φετινής διοργάνωσης.
Κωνσταντίνος Καραγκιοζόπουλος  Σωστό ή λάθος;
Θα είχε αξία να «ακούσουμε» και την άποψη των ανθρώπων που ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στο Νόμο μας.
Panagiotis Pantseridis Σίγουρα όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, είτε με χαρά είτε με λύπη. Εμείς είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο νομίζω. Χαρά από την μία που είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί σου για αυτό τον ένα μηνα και λύπη που αποχωρείς από την ομάδα μας. Σεβόμαστε την απόφαση σου που είναι πέρα για πέρα ορθή και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Σε ευχαριστούμε Σάκη Παγγούρα για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερες στην ομάδας μας για όσα ματς έκατσες στον πάγκο του Αστέρα Τριποτάμου. Η πόρτα μας και η αγκαλια μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα. Ο δρόμος για τον Αστέρα μας είναι μεγάλος και δύσκολος. Το ξέραμε άλλωστε από την αρχή. Τι να κάνουμε.. Η ζωή έτσι το θέλει, να παλεύουμε πάντα. Οι νικητές όμως βγαίνουν μετά από σκληρές μάχες.

Stelios Nikas  Μεγάλη νίκη με τον Καραουσογλου να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης. Καραούσογλου, Καραντουλαμάς,Βούλγαρης έχουν πετύχει 28 τέρματα από τα 32 τέρματα που έχει συνολικά ο Αστέρας στην φετινή κούρσα δίνοντας πολύτιμους βαθμούς και διατηρώντας τον σε τροχιά play-off!!!

Γιάννης Καραγιάννης ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ 8ο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΡΟΜΟ

Η Διοργάνωση του 8ου Φιλίππειου δρόμου αποφάσισε, να παρατείνει τις εγγραφές έως την Τετάρτη το βράδυ 8:00μμ. Ο λόγος της παράτασης είναι ότι δεχόμαστε πολλές πιέσεις για εκπρόθεσμες εγγραφές αλλά και για το ότι πολλοί πλήρωσαν σήμερα 2/12 από άλλες τράπεζες με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται οι καταθέσεις την ίδια ημέρα . Σήμερα θα σταλούν οι εμπρόθεσμες λίστες στην εταιρεία ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και οι αριθμοί αυτών που ολοκλήρωσαν τις εγγραφές τους (εγγραφή και πληρωμή) θα έχουν και το ονοματεπώνυμο τους στους αριθμούς. Ενώ οι συμπληρωματικές θα έχουν μόνο τον αριθμό.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στον αγώνα μας . Ενημερωτικά πραγματοποιήθηκαν εως σήμερα Δευτέρα 2/12 και ωρα 5:00μμ
Στα 14,4χλμ – 900 εγγραφές και 650 ολοκληρωμένες
Στα 4,5χλμ – 330 εγγραφές και 265 ολοκληρωμένες
Αναμένετε στις επόμενες 2 ημέρες να εχουμε άλλες 60 με 80 στα 14,5 και 40 με 60 στα 4,5χλμ city trail
Συλλογος Δρομεων Βεροιας Στον Ημιμαραθώνιο της Κρυας Βρύσης – Πέλλας ‘’στα μυστικά του Βάλτου ‘’ συμμετείχαν την Κυριακή 1/12/2019 3 δρομείς του Σ.Δ.Βέροιας
55ος ΠΥΛΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 1:51:46
65ος ΧΑΣΙΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1:58:27
79η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ 2:10:39
Φίλιππος Βέροιας Έφηβοι – Filippos Veria Handball u19 Σήμερα αγωνίστηκαν με την ανδρική ομάδα μας ο Αχιλλέας Νιώπας 16 χρονων ο Κωνσταντίνος Χουδαβερδογλου 17 και ο Χρήστος Παπαγιάννης 17 χρόνων. Συνολικά έξι αθλητές μας έως τώρα πήραν χρόνο συμμετοχής φέτος, εκτός από τους παραπάνω και οι Στανκίδης,Τζορτζίνης, Λυκοστρατης!!!!
Αετός Βέροιας Δεν θα μπορούσαμε να υποδεχτούμε το νέο μήνα καλύτερα η Κ14 μας χάρισε ένα ακόμη εντυπωσιακό παιχνίδι κερδίζοντας το Ροδοχωρί 8-1 κ έχουμε 5 στα 5 συνεχόμενες νίκες.Πολλα συγχαρητήρια στα παιδιά μας κ στον coach 

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  Συνάντηση μελών και φίλων της ομάδας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΦΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tasos Moisidis 9ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.!!!ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!