Καθημερινά μεταδίδουμε το Δελτίο Αθλητικών Ειδήσεων από την εκπομπή sport – ΕΠΙΛΟΓΕΣ και τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook, Giannis Zinas.

Αύριο  Κυριακή το παιδικό τμήμα (κ14) των Football Kings θα αντιμετωπίσει  στη Μελίκη  τον Κένταυρο στις 11 το πρωί.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα εμφανιστεί στα Τρίκαλα η Βέροια σήμερα  Σάββατο, για το ματς με την τοπική ομάδα.

Για το  πρωτάθλημα της Β΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας για  την 6η αγωνιστική αύριο Κυριακή θα αγωνιστούν στον 1ο όμιλο.

ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ
ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ ΔΟΞΑ ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ

Στο 2ο όμιλο

ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ
ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ  

Αύριο  Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες της Γ΄ Ερασιτεχνικής και είναι:

Για τον 1ο όμιλο:

ΑΟ ΣΥΚΙΑΣ ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

Για τον 2ο όμιλο:

ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΑΔ.ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ  

Την Κυριακή 3/11/2019 πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας του κυπέλλου motocross βορείου Ελλάδος στα Τρίκαλα. Η ΛΕ.ΜΟ.Β ήταν και πάλι εκεί συμμετέχοντας με έναν αθλητή της τον Γκόσκινο Κωνσταντίνο ο οποίος κατέλαβε μία 6η και μία 7η θέση. Επόμενος αγώνας αύριο  Κυριακή 10/11/2019 στην πίστα Νέας Γωνίας Χαλκιδικής.

Με την 6η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να υποδέχεται αύριο  Κυριακή στο  «Δημήτριος Βικέλας »την Καρδίτσα.

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας για  την 10η αγωνιστική σήμερα  Σάββατο και ώρα 15:00 με τους αγώνες:

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

Στις 18:00 η ώρα θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Άθλο Αλεξάνδρειας και ΓΑΣ Αλεξάνδρεια στη Μελίκη.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK;

Ο Σύλλογος Αθλητισμός – Φύση- Πολιτισμός :  «Η ζωή είναι όπως όταν καβαλάς το ποδήλατο σου. Για να διατηρήσεις την ισορροπία σου, πρέπει να συνεχίσεις να προχωράς».

Ο Ξανθόπουλος Χρήστος: Τα Οφέλη της ενασχόλησης με το άθλημα του KARATE !..στη σχολή μας τα παιδιά σας θα μάθουν…, πειθαρχία, ήθος, συνέπεια, συναθλητική αλληλεγγύη, αυτοέλεγχο και εγκράτεια, άμιλλα και την αθλητική φιλία. Αρχές και αξίες που θα συντροφεύουν το παιδί σας και θα το καταξιώνουν διαχρονικά στη ζωή του. Σας προσκαλούμε στο χώρο μας να δείτε από κοντά τη δουλειά μας,  να συζητήσουμε από κοντά ή να κάνετε δοκιμαστική δωρεάν προπόνηση, μια εμπειρία στο shotokan karate.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης: Μικροί επαγγελματίες… Απίστευτο ταλέντο  έδειξαν και σήμερα με μια πολύ καλή ομάδα με το Πρώτο Τμήμα της Κ12 του ΑΡΗ..
Τα καλύτερα έρχονται….

H ΑΕΠ Βέροιας: Πήραν φωτιά τα φλας σήμερα στη Ραχιά…   Η  Α.Ε.Π. Βέροιας πιστεύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο!!!…

Η Ποδοσφαιρική Ακαδημία  Αγίας Μαρίνας « Μέγας Αλέξανδρος» : Όμορφο θέαμα πολλά γκολ απόλαυσαν οι θεατές των αγωνιστικών παιχνιδιών πού πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο ανάμεσα στις Ακαδημίες Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και Ολυμπιακού Νάουσας.

Ο Θανάσης Αϊδαρίνης: Στις 5:30μμ. αρχίζει τη προσπάθειά της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ η Στέλλα Σμαραγδή, που γίνεται στο Ντουμπάϊ, στη 5η παρουσία σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στο αγώνισμα του μήκους. Η Στέλλα είναι αθλήτρια του Θωμά Πάντου και από φέτος ανήκει στο σύλλογο μας, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, αν και μόνο η παρουσία σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αποτελεί ήδη μεγάλη επιτυχία!!!

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Αθλητικές ειδήσεις σε 5 λεπτά από την εκπομπή SPORT -ΕΠΙΛΟΓΕΣ με το Γιάννη Ζήνα ( Σάββατο 9/11/2019)

Posted by Giannis Zinas on Saturday, November 9, 2019