Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού,  Μυλωνάς Γιώργος, έκανε δηλώσεις και όχι μόνο για την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του στον Ατρόμητο Διαβατό με 1-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

Μετά από αρκετό καιρό έγινε ένα τοπικό ντέρμπι. Νομίζω ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία στην έδρα της , η οποία κατά την άποψή μου,  είναι από τις πιο δυνατές έδρες που μπορεί κανείς να συναντήσει στο πρωτάθλημα. Μία ομάδα εκ των πραγμάτων έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, να μπει δηλαδή στην τετράδα.  Παρουσιαστήκαμε αρκετά οργανωμένοι. Το πρώτο ημίχρονο εκτιμώ, ότι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Δεν υπήρχαν μεγάλες ευκαιρίες στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αρκέστηκαν οι ομάδες σε ένα παιχνίδι κέντρου.  Αρκετά επιφυλακτικές, θα έλεγα και οι δύο. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Από κει και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο τη διάταξη μας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο. Αυτό απέδωσε, όχι σε γκολ,  αλλά σε ευκαιρίες. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιουργήσαμε τέσσερις πέντε πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε στο σκορ. Παρόλα αυτά, λόγω τελευταίας κακής επιλογής, δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με αυτές τις φάσεις. Ευτυχήσαμε όμως  να μπούμε μπροστά με μία στατική φάση. Μία εκτέλεση φάουλ, που για μένα ήτανε το πιο ωραίο γκολ, που έχουμε βάλει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Περίπου από 30 μέτρα έναν καταπληκτικό φάουλ, που εκτέλεσε ο Γιώργος ο Μυλωνάς. Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά, μπροστά στο παιχνίδι . Δυστυχώς όμως για εμάς, ευτυχώς όμως για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, σε μία φάση από κόρνερ στο 93΄κέρδισε η αντίπαλη ομάδα ένα πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε και ισοφάρισε το παιχνίδι.  Για εμένα αν θα με ρωτήσετε, σας προλαβαίνω , είναι πέναλτι. . Θεωρώ ότι ο διαιτητής αποφάσισε σωστά. Δίκαια το κέρδισε η αντίπαλη ομάδα. Ισοφάρισε. Πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζουμε.

Το επόμενο παιχνίδι ποιο θα είναι;

Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με τον Σχοινά εντός έδρας, που για μας  είναι μονόδρομος.

Μετά τη νίκη του Σχοινά εκτός έδρας,  θα είναι δύσκολη η συνέχεια.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα με όποιον αντίπαλο και να παίζεις στην κατηγορία μας.  Για μένα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Μπορεί ο πρώτος να χάσει από τον τελευταίο και το αντίθετο, ο τελευταίος να πάρει μία πολύ καλή νίκη από τον πρώτο.  Όλες οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά, κατά την άποψή μου. Γίνεται ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα και το ευχαριστιόμαστε. Αυτή είναι η μαγεία.

Αυτό που είπατε,  ότι οι φίλαθλοι το ευχαριστήθηκαν,  μας το είπε και ο προπονητής του Ατρομήτου, ο Χατζηαθανασίου Γιάννης. Τα συναισθήματα με τη λήξη του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετικά.

Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Τη μία στιγμή μπορεί να είσαι πολύ χαρούμενος και σε ένα λεπτό να γυρίσουν όλα. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου,  για αυτό το αγαπάμε. Για αυτό είναι ο βασιλιάς των σπορ, γιατί ακριβώς, δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει κάθε στιγμή. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου.  Έδωσαν ότι είχαν στο γήπεδο. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη. Όπως σας είπα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εάν δεν βάλεις γκολ και δεν κάνεις τη διαφορά τερμάτων σε δύο ή τρία γκολ, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος μέχρι την τελευταία στιγμή,  ο αντίπαλος διεκδικεί αυτά που μπορεί. Αυτό έκαναν και τα παιδιά του Διαβατού. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το οποίο για μας δεν μετουσιώθηκε σε τρεις βαθμούς. Υπάρχει και η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια.

Ευχαριστώ πολύ. Καλό βράδυ

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μυλωνάς Γιώργος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Ατρόμητος Διαβατού – Θύελλα Σταυρού 1-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, March 4, 2019