Ο Αδαλόγλου Άρης  προπονητής του Ατρόμητου Διαβατού έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για την ήττα της ομάδας του εντός έδρας από την αντίστοιχη του Ροδοχωρίου με 1-3. Μεταξύ άλλων είπε ότι:

«Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε με ένα ανώτερο αντίπαλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας. Τα παιδιά προσπάθησαν Η ποιότητα του αντιπάλου ήτανε εμφανής.»

Για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας μας είπε ότι: Άποψη και γνώμη πρέπει να υπάρχει παντού. Ο καθένας στην αρμοδιότητά του. »

Ακούστε εκτενέστερα τη δήλωση του Αδαλόγλου Άρη

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας είναι:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κάνει γνωστό στα σωματεία-μέλη της, τους Προπονητές, ποδοσφαιριστές, καθώς και στο φίλαθλο κοινό του Νομού ότι σκοπός της Ένωσης είναι η προάσπιση και εφαρμογή των Κανονισμών και των διατάξεων που αφορούν το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα και επομένως δεν δικαιούται κανείς άμεσα εμπλεκόμενος με το Ποδόσφαιρο (σωματεία, προπονητές, ποδ/στες) να ισχυρίζεται και να κρίνει αποφάσεις τόσο του Διοικητικού  Συμβουλίου, όσο και των οργάνων και Επιτροπών της Ένωσης.
Κάνει γνωστό σε όλους ότι θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές σε όσους προβαίνουν σε δημόσιες, δυσμενείς κρίσεις εναντίον της.»