Ο Χαλκιά Δημήτρης , προπονητής του ΓΑΣ Ροδοχωρίου έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ατρόμητου διαβατού με 1-3 και ρωτήθηκε και για την ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μεταξύ άλλων μας είπε ότι: «Ήμασταν καλύτεροι. Κερδίσαμε δίκαια. Pαίξαν και νεαρά παιδιά. Περιμένουμε και το επόμενο παιχνίδι με την Αγκαθιά. Το παιχνίδι θα είναι αντάξιο των ομάδων.»

Στην ερώτηση για την ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ημαθίας απάντησε χαρακτηριστικά: Η ελευθερία του λόγου δεν κάθεται στο σκαμνί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κάνει γνωστό στα σωματεία-μέλη της, τους Προπονητές, ποδοσφαιριστές, καθώς και στο φίλαθλο κοινό του Νομού ότι σκοπός της Ένωσης είναι η προάσπιση και εφαρμογή των Κανονισμών και των διατάξεων που αφορούν το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα και επομένως δεν δικαιούται κανείς άμεσα εμπλεκόμενος με το Ποδόσφαιρο (σωματεία, προπονητές, ποδ/στες) να ισχυρίζεται και να κρίνει αποφάσεις τόσο του Διοικητικού  Συμβουλίου, όσο και των οργάνων και Επιτροπών της Ένωσης.
Κάνει γνωστό σε όλους ότι θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινές σε όσους προβαίνουν σε δημόσιες, δυσμενείς κρίσεις εναντίον της.»

Ακούστε περισσότερα από το Χαλκιά Δημήτρη…