Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού,  Βελλή Μαίρη , έκανε δηλώσεις στο epilogesnews για την εντός έδρας νίκη της ομάδας της επί του Απόλλωνα Λυκογιάννη με 3-1.  Μεταξύ άλλων είπε:

– Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι. Μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε. γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Έχουμε χάσει χρόνο από τις νίκες μας.  Αυτό είπα και μέσα στα αποδυτήρια πριν από τον αγώνα. – Πρέπει να μπείτε μέσα και να κερδίσετε. Η Λυκογιάννη είναι μία καλή ομάδα, άσχετα με τα αποτελέσματα που έχει φέρει.  Έχει μικρούς παίκτες. Εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη.

– Μία νίκη που ήρθε μετά από καιρό και τις ανακατατάξεις στο προπονητικό τιμ. Πώς είναι η ομάδα;

– Έχουμε  καλό κλίμα.  Θα προσπαθήσουμε βέβαια, ίσως να κάνουμε το ακατόρθωτο.  Είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε στα play off. Έχουνε μείνει τρεις αγώνες πλέον.  Το κλίμα είναι πολύ ήρεμο και ωραίο στην ομάδα μας.

– Αυτός είναι ο ρόλος σας,  να υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα.

– Έχω πει και σε προηγούμενη συνέντευξη ότι την αγαπάω αυτή την ομάδα.  Φέτος μπορεί να μην τα καταφέρουμε. Ο Ατρόμητος Διαβατού θα πάρει τη θέση που του αξίζει.  Είναι μία από τις ιστορικές ομάδες της Ημαθία. Καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί αυτή η ομάδα και να μην πέσει.  Μας ήρθαν ορισμένες αναποδιές.

– Αρκεί να μην καίγονται οι αντιστάσεις σας.

– Προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα σε ένα επίπεδο.  Πιστεύω ότι τα καταφέρνω μέχρι τώρα. Μας πήγαν λίγο πίσω τα παιχνίδια που χάσαμε.

– Να σας ευχαριστήσω  καλή συνέχεια. Γεια σας.

– Γεια σας.

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη που ακολουθεί…

Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη, , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Ατρόμητος Διαβατού – Απόλλων Λυκογιάννης 3-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019