Ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου,  Μαραγκός Γιώργος, έκανε δηλώσεις για την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τα Λευκάδια με 0-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Σύμφωνα με το αποτέλεσμα δεν τα πήγαμε καλά.  Δεν τα πήγαμε καλά στις τελικές μας προσπάθειες.  Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι. Εάν μετρούσαμε τις ευκαιρίες της ομάδας μας με τις ευκαιρίες των Λευκαδίων, έπρεπε να ήμασταν νικητές.  Αυτά όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δεν βάζεις γκολ, τρως ένα γκολ και η μπάλα σε τιμωρεί. Καλή ομάδα , δυνατή ομάδα, σκληρή ομάδα τα Λευκάδια και με πολύ φανατικό κόσμο.  Πιστεύω ως ένα ορισμένο σημείο, ο κόσμος βοήθησε για να πάρουν το παιχνίδι.

– Όπως συμβαίνει για τον Τριπόταμο,  το ίδιο συμβαίνει και για τα Λευκάδια,  όπου ο κόσμος ποθεί κάτι περισσότερο και φαίνεται με το ενδιαφέρον τους.

– Ναι. Ο κόσμος των Λευκαδίων ήταν φανταστικός.  Εμείς δεν είχαμε τόσο πολύ κόσμο. Ο δικός μας κόσμος δεν φώναζε.  Αυτοί όμως από την αρχή έως το τέλος φωνάζανε. Τους δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο τους.  

– Ποια είναι η συνέχεια για την ομάδα σου;

– Συνεχίζουμε εμείς,  μέχρι το τέλος. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.  Όσο πάει, μέχρι τα μπαράζ, μέχρι τα πάντα, όλα.  Εντάξει! Χάσαμε το παιχνίδι από κει και πέρα όμως συνεχίζουμε.

– Υπάρχει κάποιο αξιοσημείωτο την εξέλιξη του αγώνα,  εκτός από τον κόσμο, που θα μπορούσαμε να αναφερθούμε.

– Στο παιχνίδι μας,  εκτός από τον κόσμο των Λευκαδίων, ήρθε κόσμος πολύς και από τη Βέροια.  Ανέβηκε πολύς κόσμος για να δει το ντέρμπι. Ένα ντέρμπι από τα παλιά . Πιστεύω ότι από τις φάσεις που γίνανε και από το γκολ που ήταν φανταστικό, εκεί που σούταρε το φάουλ και πήγε η μπάλα!  Ένα φανταστικό γκολ! Αυτά γίνονται. Τι να κάνουμε; Λέει κάποιος οι καλοί πάντα δεν κερδίζουνε. Κάποια στιγμή πρέπει να χάσεις.

– Αρκεί να έχεις αντιστάσεις για να το διαχειριστείς.

–  Έτσι ακριβώς.

– Ευχαριστώ πολύ.

Ο προπονητής του Αστέρα Τριποτάμου, Μαραγκός Γιώργος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αστέρας Τριποτάμου – Λευκάδια 0-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019