Για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Play off του παιδικού πρωταθλήματος η ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας υποδέχτηκε την ΑΕΚ Βέροιας σε ένα σημαντικό παιχνίδι και για τους δυο καθώς ο νικητής της αναμέτρησης διεκδικούσε μια θέση στην 4αδα και τον μικρό τελικό και ο ηττημένος θα έβαζε τέλος στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά και στην διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι στο 1ο Ημίχρονο κυριαρχώντας πλήρως σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.Χωρίς καθαρό μυαλό και επηρεασμένοι οι γηπεδούχοι από τις απουσίες λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους σε κανένα σημείο του α΄ μέρους.Πολλές σημαντικές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους για να ανοίξουν το σκορ χωρίς ωστόσο να μπορούν να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές.

Στο 3΄ ο Παπαγιάννης χάνει μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΚ να ανοίξει το σκορ όταν σε τετ α τετ με τον Τριανταφυλλίδη έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 11΄ ο Αργυρόπουλος βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ με το σουτ του να  καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστέρα. Σειρά του Θυμιόπουλου στο 24΄ να απειλήσει τους γηπεδούχους με το σουτ να είναι αδύναμο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Τριανταφυλλίδη. Στο 26΄ και στο 28΄ νέες μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα της ΑΕΚ με τον ΛΕΣΑΙ να μην μπορεί και στις δυο περιπτώσεις να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ισόπαλο με 0-0 το α μέρος με τους φιλοξενούμενους να δικαιούνται κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι δεν πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική στιγμή. Παίκτες κλειδιά για την ομάδα του Αστέρα απουσίαζαν ίσως στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς καθώς Μαργαρίτης και Εdisan αποτελούν βαρόμετρο για την ομάδα του Αστέρα.

Περιμέναμε η πίεση της ΑΕΚ να είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς η νίκη ήταν μονόδρομος για την είσοδο της ομάδας στους τελικούς. Μόλις στο 2΄ του Β μέρους ο Θυμιόπουλος βγαίνει μόνος του με αντίπαλο τον Τριανταφυλλίδη με νικητή τον δεύτερο. Σπουδαία εμφάνιση από τον Τερματοφύλακα του Αστέρα για ακόμη μια φορά. Στο 7΄ ο Χερίδης μετά από αντεπίθεση έλυσε τον γρίφο της άμυνας των γηπεδούχων και από πλάγια θέση σημείωσε το 0-1.Στην επόμενη φάση και 2΄ αργότερα ο Παπαγιάννης από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Περιμέναμε την αντίδραση του Αστέρα και αυτή ήρθε στο 15΄ με τον Βασιλείου μετά από σέντρα του Περτσούνη με καρφωτή κεφαλιά και από πλεονεκτική θέση να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Βασιλείου που έκανε ξανά ένα εκπληκτικό παιχνίδι δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα ακόμη μια φορά καθώς το σουτ που επιχείρησε στο 17΄ σταμάτησε στους αμυντικούς των φιλοξενουμένων. Στο 18΄ νέα ευκαιρία για την ομάδα της ΑΕΚ με τον εξαιρετικό Θυμιόπουλο να μην μπορεί επίσης για μια ακόμη φορά να νικήσει τον Τριανταφυλλίδη. Στο 25΄ ο Κίτσας βρέθηκε στην αντεπίθεση με το πλασέ του να σταματάει στους αμυντικούς και να τελειώνουν την επικίνδυνη στιγμή για την ομάδα τους.Ο αρχηγός της ΑΕΚ και καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού Χερίδης στο 39΄ με έξυπνο σουτ πλασέ έβαλε την δικιά του πινελιά σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο για την ομάδα του.

0-3 τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Νησίου με την ΑΕΚ να παίρνει μια δίκαιη και σπουδαία νίκη.

ΜVP Αγώνα(Xερίδης Αντ.): Εξαιρετική εμφάνιση από τον επιθετικό της ΑΕΚ καθώς πέρα από τα δυο τέρματα που σημείωσε η απόδοση του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.

MVP ΑΣΤΕΡΑ(Τριανταφυλλίδης Ηρ.):Τα 3 γκολ που δέχτηκε δεν λένε την αλήθεια για την εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα,έσωσε την ομάδα του αρκετές φορές στο α΄ μέρος κρατώντας τους αντίπαλους στο 0. Εξαιρετικά στοιχεία και γρήγορα αντανακλαστικά για τον Ηρακλή του Αστέρα.

Συνθέσεις ομάδων:

Αστέρας Αλεξάνδρειας(TάσοςΧουρσουζίδης):  Tριανταφυλλίδης,Βασιλείου,Μπράβος,Στουγιανόπουλος,Μαργαρίτης,                    Περτσούνης, Μπρινίας,Κατράνας,Δελιόπουλος,Καψάλης,Ηλιόπουλος,                             Κίτσας Θ.,Παπαζήσης,Τζατζάνης,Mπαλμί,Κίτσας Γ.,Μαντζουρίδης

ΑΕΚ ΒΕΡΟΙΑΣ(Καψαλίαρης Γιάννης):                                                      Mατελόπουλος,Μπουτσακτσής,Υγρόπουλος,Μπουρδάνος,Αργυρόπουλος, ΛΕΣΑΙ,Παπαστεργίου,Θυμιόπουλος,Χερίδης,Χατζηκυριακίδης,Παπαγιάννης, Κώττας,Τοτσκάς,Μπεκιαρίδης,Τσέας,Ασλανίδης,Μοτσιόπουλος

Διαιτητής(Ρηγόπουλος):Kανένα πρόβλημα για τον ρέφερι του αγώνα κάνοντας σχεδόν μια άριστη διαιτησία

Στα θετικά:Ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο του Νησίου με δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στα αρνητικά:-

Μετά το τέλος του Αγώνα ο Προπονητής του Αστέρα Τάσος Χουρσουζίδης δήλωσε στο Epilogesnews:

Σήμερα δώσαμε μια μεγάλη μάχη αλλά δεν τα καταφέραμε.Οι τραυματισμοί και οι απουσίες μας, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον σημερινό αγώνα όπως και σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ.Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Κρατάμε ότι αγωνίστηκαν σήμερα στην αρχική ενδεκάδα 3 ποδοσφαιριστές του προπαιδικού και άλλοι 3 του 2004 γεννηθείς.Το ό,τι κρατηθήκαμε σ αυτό το επίπεδο και στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας πρόκειται για άθλο καθώς όσοι γνωρίζουν από παιδικό πρωτάθλημα μεγαλύτερο παράγοντα συντελούν οι σωματικές και όχι τόσο οι τεχνικοτακτικές ικανότητες ενός ποδοσφαιριστή.Εμείς σε κάθε αγώνα έπρεπε να βρίσκουμε λύσεις στα δυνατά και μεγάλα κορμιά των αντιπάλων με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε το παιχνίδι που θέλαμε.Ένα τεράστιο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που πάλεψαν όλα τα παιχνίδια απ την αρχή του πρωταθλήματος σαν τελικούς.

 

 

πατήστε στις φωτο για μεγέθυνση