Ο προπονητής του Απόλλωνα Νέας Λυκογιάννης, Καψαλιάρης Γιάννης,  έκανε δηλώσεις για την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με την ΑΕΚ Καμποχωρίου σε 2-2.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη, αν και στο γήπεδο παρουσιαστήκαμε με πάρα πολλές ελλείψεις. Ήμασταν μόνο 11 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο ήταν τερματοφύλακες. Ο ένας τερματοφύλακας έπαιξε μέσα. Προσπάθησαν τα παιδιά,  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το Καμποχώρι πολύ καλή ομάδα με δύο καλούς προπονητές, το Μέρκο, τον Καραλιόπουλου και τον Νίκο, τον Αναστασόπουλο. Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Έγιναν καλές φάσεις και στις δύο εστίες. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, να διευρύνουμε το σκορ και να κάνουμε το 3-1. Στο τέλος σε μία αδράνεια, ο αντίπαλος ισοφάρισε και έτσι έληξε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, όχι μόνο για το σημερινό παιχνίδι,  αλλά για όλη τη χρονιά, γιατί ό,τι κερδίσαμε το κερδίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άσχετα αν πήγαμε -8 βαθμούς. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Η ουσία είναι, ότι ο στόχος της φετινής χρονιάς επετεύχθη, να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, χωρίς να υπολογίζουμε το αποτέλεσμα.

– Τελικά χάθηκε η ευκαιρία; Η ομάδα δεν κατεβαίνει στα play out;

– Η ένωση αποφάσισε να μην κατέβει, εμείς θα κατεβαίναμε για να παίξουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια,  γιατί είπαμε ότι ο στόχος ήταν να παίξουν τα παιδιά παιχνίδια.

– Γιατί το αποφάσισε η Ένωση;

–  Δεν ξέρω,  εγώ τώρα το διάβασα, δεν γίνονται play out στον όμιλό μας.

– Πόσους βαθμούς είχατε;

– Έστω και μαθηματικά, είχαμε ένα βαθμό,  μετά τους μείον 8. Εμείς θα παίζαμε τα παιχνίδια,  δεν είχαμε πρόβλημα. Είπαμε ότι ο στόχος ο δικός μας ήταν να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά, ηλικίας 14-15 και 16 χρόνων, βέβαια με την προσέγγιση κάποιων έμπειρων , γιατί διαφορετικά δεν γινόταν. Πιστεύω ότι σε όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Φέραμε ε ισοπαλίες με τους πρωτοπόρους. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αρκετά παιχνίδια,  αλλά λόγω απειρίας χάθηκαν αρκετά από αυτά.

– Ευχαριστώ πολύ,  καλό Πάσχα.

– Να σας ευχαριστήσω για τη συνεχόμενη προβολή και  μας δίνεται το δικαίωμα να μιλήσουμε, να πούμε δυο πράγματα για αυτά τα παιδιά και να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο,  καλές γιορτές, καλή Ανάσταση και υγεία.

Δείτε και ακούστε τη συνέντευξη από πρώτο χέρι…

Ο προπονητής του Απόλλωνα Νέας Λυκογιάννης, Καψαλιάρης Γιάννης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΕΚ Καμποχωρίου 2-2 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 22, 2019