Επειδή την μοίρα της κάθε ομάδας την ακολουθεί σε κάθε στιγμή της ανεξάρτητα της θέσεως ή της κατάστασης στην οποία βρίσκετε, έτσι και του Απόλλωνα η μοίρα είναι να κρατάει το προφίλ του ψηλά αποδεικνύοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο. Έτσι και χθες ποδοσφαιριστές και Στέλιος Καλαιτζής πορευόμενοι εδώ και καιρό μόνοι τους, κατέκτησαν σημαντική νίκη απέναντι στην αξιόμαχη κα ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα τον τελευταίο καιρό, Μ. Αλέξανδρο Πέλλας!

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις στην αρχή του, αλλά αρκετά ενδιαφέρον προς το τέλος του . Στο δεύτερο μέρος παίχτηκε ποιο ανοιχτό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους όσο περνούσε η ώρα να πιέζουν περισσότερο την εστίας του Καρακούτση χωρίς όμως να τα καταφέρουν στο τέλος για την πολυπόθητη ισοφάριση !

38ο ο Σκαπέρδας θα φύγει στην αντεπίθεση πολύ κοντά στο κέντρο του γηπέδου σε μία φάση πολλά υποσχόμενη, αλλά η επόπτης κ. Τσαλγίνη θα σημειώσει τον επιθετικό του Απόλλωνα σε θέση οφσάιντ λανθασμένα 41ο Μία ΄΄ μαγική ΄΄ φάση που είχε ως αποτέλεσμα το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Ο Γαβριηλίδης, το μεγαλύτερο αυτή την στιγμή ταλέντο στον Απόλλωνα που πραγματικά αξίζει ν΄ αγωνιστεί σ΄ επαγγελματική κατηγορία, θα περάσει σαν σταματημένους από δεξιά τρεις αντιπάλους του θα δώσει πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Σκαπέρδα (συνεχίζει να εκπλήσσει με την απόδοσή του ως επιθετικός )ο οποίος σε πρώτο χρόνο και με εξωτερική πάσα ακριβείας θα δώσει και πάλι στον Γαβριηλίδης ο οποίος βρισκόμενος περίπου στο ύψος του πέναλτι με απευθείας γυριστό σουτ σε πρώτο χρόνο και αυτός, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ντιντιλά ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του ! Ήταν το ομορφότερο τέρμα του Απόλλωνα τουλάχιστον για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά !
43ο Από δεξιά θα φύγει ο Πλιόγκας στην αντεπίθεση σηκώνοντας τον σε θέση οφσάιντ ο κ. Τσκογκόγλου χωρίς όμως να είναι και αυτή η απόφαση ορθή.
45ο ο Τσάλμας από αριστερά με εκπληκτικό φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω απ΄ την αριστερή συμβολή των δοκών.
65ο ο Τσάλμας θα φύγει στην αντεπίθεση από αριστερά και κάπου στο ύψος της μεγάλη περιοχής και πλάγια θ΄ ανατραπεί καταλογίζοντας αμέσως το φάουλ ο διαιτητής αλλά με τους Απολλωνιστές να διαμαρτύρονται για πέναλτι αφού η ανατροπή έγινε μέσα στην περιοχή .
86ο εκτέλεση κόρνερ από δεξιά για την Πέλλα κεφαλιά προς τα πίσω με την πλάτη στην εστία από τον Πλιόγκα η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα αλλά η επόπτης κ. Τσαλγίνη σηκώνει αμέσως την σημαία της καταλογίζοντας σε θέση οφσάιντ επιθετικό της Πέλλας που βρίσκετε μπροστά στον Καρακούτση ακυρώνοντας το τέρμα και δεχόμενοι φυσικά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων.
91ο ο Καρασμάνης θα εκτελέσει μακρινό απευθείας φάουλ με τον Καρακούτση ν΄ αποκρούει σωτήρια προς τα αριστερά του και τον Γαβριηλίδη μπροστά από την εστία ν΄ απομακρύνει την μπάλα πριν την προλάβει επιθετικός της Πέλλας.

Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με εποπτες τους κ.κ. Τσιγκόγλου, Τσαλγίνη ήταν καλή σε γενικές γραμμές ελέγχονται οι επόπτες για ορισμένες αποφάσεις τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ Σ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Ζαφειρίου, Τσιαρακίδης, Μιχαηλίδης Πα., Τογρουζίδης, Καλφούτσος, Σκαπέρδας, Τσάλμας, Δημόπουλος, Παπαναστάσης ( 57ο Αντωνιάδης)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ Κ.): Ντιντιλάς, Πιτσάρης (81ο Ρέκος Ι.), Γουστέρης, Αβραάμ, Ρέκος, Καρασμάνης (54Ο Σταυρακάκης), Κατσαμακτσής (46ο Καραμούζας), Σιαματάς, Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Μπουράκης

πηγή:Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης

Aναρτήθηκε από:Manolis Pexlivanidis