Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm , Σαντικιδης Παναγιώτης,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα Νέας Λυκογιάννης με 5-3.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Έγινε η προσπαθήσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους.  Μπήκαμε καλά στα πρώτα πέντε λεπτά. Σκοράραμε. Κάναμε το 0-1.  Μετά η ομάδα της Λυκογιάννης προσπάθησε. Με δικά μας λάθη θα έλεγα το γύρισε το ματς σε 2-1. Το έκανε και 3- 1.  Μετά το κάναμε 3-2 με δικό μου γκολ, με απευθείας φάουλ. Μετά πήγαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο στην αρχή,  φάγαμε ένα γκολ. Μπορούσαμε να φέρουμε ισόπαλο το ματς στο πρώτο ημίχρονο, γιατί μόλις τελείωσε το ημίχρονο είχαμε ένα δοκάρι, ευκαιρία για γκολ,  θα έλεγα. Δεν το βάλαμε, προσπαθήσαμε στο δεύτερο. Τώρα να δούμε στα δύο τελευταία παιχνίδια πως θα πάμε. Θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε και ότι βγει, ότι καλύτερο.  

– Στο σημερινό παιχνίδι υποτιμήσατε τον αντίπαλο; Τι έγινε;

– Μαθηματικά νομίζω ότι έχει πέσει ομάδα της Λυκογιάννης.  Οι ομάδες μέσα στη Λυκογιάννη δύσκολα πέρασαν. Το θέλαμε το παιχνίδι από την αρχή. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα.  Οι ομάδες, οι καλές, φαίνονται σε αυτά τα παιχνίδια. Μπήκαμε, κάναμε ότι μπορούσαμε. Υποτιμήσαμε τώρα την αντίπαλό, ότι  και να πω, χάσαμε με κάποια λάθη δικά μας το ματς. Το χάσαμε με δικά μας λάθη, αγωνιστικά.

– Υπάρχει κάτι το αξιοσημείωτο;  

– Ναι,  έχω να πω κάτι,  αλλά δεν ξέρω, τι θα γίνει με τη με την ΕΠΣ Ημαθίας.  Από ότι μάθαμε είχαν ένα ή δύο παίκτες η ομάδα της Λυκογιάννης, είχαν παράνομο δελτίο.  Δεν ήταν στην ομάδα. Το μάθαμε στο ημίχρονο.  Υπήρχαν κάποια θέματα. Τώρα θα δούμε στην ΕΠΣ επάνω τι θα γίνει.

– Δημιουργήθηκε ένταση γύρω από το θέμα αυτό;

– Όχι, απλώς υπήρχε κάποια συζήτηση. Είπαν και για μένα ότι είμαι παράνομος.  Παίζω ένα χρόνο στο Σχοινά. Πήγαν να με βγάλουν παράνομο. Δεν μπορώ να καταλάβω.

– Δηλαδή δεν είχε δελτίο στην ομάδα και έπαιξε με κάποιο άλλο δελτίο;  

– Ναι, κάτι τέτοιο.  Η ομάδα της Λυκογιάννης έχει καλούς παίκτες.  Η ομάδα είναι μία χαρά, γιατί να χρησιμοποιήσει παίκτες, αφού δεν πάει για κάτι περισσότερο.  Απλά όπως το βλέπει κάποια ομάδα σε αυτές τις κατηγορίες. Δεν ξέρω γιατί να γίνεται κάτι τέτοιο,  αφού η ομάδα δεν πάει για κάτι περισσότερο. Δεν υποτιμώ την ομάδα της Λυκογιάννης. Η ομάδα της Λυκογιάννης δεν θα έπρεπε να το κάνει.  Έχει νεαρούς, πολύ καλούς παίκτες. Έχουν πολλά τρεξίματα.

– Ευχαριστώ πολύ

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm, Σαντικίδης Παναγιώτης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Απόλλων Λυκογιάννης – ΑΕ Σχοινά 5-3 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Sunday, April 7, 2019