Εύκολο απόγευμα για τους Κρυαβρυσιώτες σ΄ ένα βαρύ γήπεδο, από την συνεχόμενη βροχή αλλά και την χιονόπτωση στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στην συμπαθητική και φιλόξενη ομάδα της Σωσάνδρας. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανείς με τους φιλοξενούμενους ότι έχασαν σε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να το πετυχαίνουν σε απόλυτο βαθμό στο δεύτερο μέρος.
10ο μόνος του ο Βεζυριανόπουλος με τον Εμμανουηλίδη θα πλασάρει από μακριά, με την μπάλα να σταματάει στα νερά καταλήγοντας στα χέρια του τερματοφύλακα
15ο σέντρα από αριστερά του Καλφούτσου παράλληλα με την εστία της Σωσάνδρας, μόνος του ο Βεζυριανόπουλος, το πλασέ του θα περάσει παράλληλα με την εστία άουτ χάνοντας μία ακόμη μεγάλη ευκαρία.
43ο σέντρα από δεξιά του Καλφούτσου, κεφαλιά ψαράκι του Ζαφειρίου η μπάλα θα χτυπήσει στ΄ οριζόντιο δοκάρι για να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.
45ο μόνος του και πάλι ο Βεζυριανόπουλος θα ολιγωρήσει με το πλασέ του να χτυπάει σε σώματα αμυντικών.
54ο εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Παπαδόπουλου στην καρδιά της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά και πάλι από τον Ζαφειρίου αυτή την φορά θ΄ ανοίξει το σκορ σε 0 – 1 μ΄ ένα πολύ όμορφο τέρμα.
56ο αντεπίθεση για τον Απόλλωνα κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου και το σκορ 0 – 2
73ο μόνος του ο Μποζίδης θα σουτάρει αποκρούοντας την μπάλα ο Εμμανουηλίδης, καταλήγοντας στον Αντωνιάδη ο οποίος με περίτεχνη κίνηση θα δώσει πάσα στον Δημόπιουλο ο οποίος με κοντινό πλασέ θα σημειώσει το 0 – 3.
88ο ο Δημόπουλος και πάλι με ωραία ενέργειά του θα πλασάρει σημειώνοντας το τελικό 0 – 4.
Η διαιτησία του κ. Καρατζά με επόπτες τους κ.κ. Δεμερτζή Ν. , Παρούτογλου χωρίς σοβαρά λάθη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ (ΔΟΥΜΟΣ Ν.): Εμμανουηλίδης, Πασχούδης, Χρηστίδης, Ζουμπουλίδης, Μανελίδης, Κουντουράς, Zhuleku (61ο Τσίκος), Βακιάνης (86ο Σαπουντζής), Lamcia, Παρτσανάκης (21ο λ.τ. Nedyalkov – 61ο Καραγιαννίδης)), Κοτζαμανώλης,
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ. (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης Πα., Τογρουζίδης (55ο Αντωνιάδης), Καλφούτσος, Δημόπουλος, Βεζυριασνόπουλος (46ο Παπαδόπουλος), Μποζίδης

πηγή:Απολλων 1960 Κρυας Βρυσης/facebook.com