ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Γ. 0 – 2
Αγώνας για γερά νεύρα, όπως εξελίχθηκε, εξαιτίας όμως της μέτριας έως κακής διαιτησίας ! Ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο παραδοσιακά φιλικά σωματεία, αλλά με το κάθε ένα ν΄ αγωνίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα για την δική του ιστορία και τους στόχους του. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι την στιγμή του 45ου όπου ο ΄΄ διαιτητής ΄΄ θα καταλογίσει το σημείο του πέναλτι, μετά από ολιγοδευτερόλεπτη σκέψη, σε μία φάση που μόνο αυτός είδε από όλους όσους βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης, την εσχάτη των ποινών. Αυτή η φάση ήταν η αρχή για ΄΄ ν΄ ανάψουν τα αίματα ΄΄, με τους Κρυαβρυσιώτες να διαμαρτύρονται έντονα, και τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν το κεφάλι αναγνωρίζοντας έμμεσα ότι ήταν ΄΄ τραβηγμένο ΄΄ το πέναλτι. Φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο ο έλεγχος χάθηκε εκ μέρους της διαιτησίας αφού δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι, αυτή την φορά υπέρ του Εθνικού ( έπρεπε να βγάλει το πρώτο προφανώς) , και προς το τέλος μία προκλητική συμπεριφορά του νεομεταγραφέντα στον Εθνικό ποδοσφαιριστή Μπλατζέρη (μετά το τέλος του αγώνα βέβαια ζήτησε συγνώμη) να προκαλέσει την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.
Οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στα δύο σωματεία σίγουρα δεν μπορούν να χαλάσουν από κάποια στιγμιαία γεγονότα, όμως το σίγουρο είναι ότι η Ένωση πρέπει να λάβει πλέον δραστικά μέτρα για τις συμπεριφορές συγκεκριμένων διαιτητών, που έχουν εκθέσει μάλιστα την Ένωσή μας επανειλημμένα και σε αγώνες εθνικών κατηγοριών εκτός νομού ! Φυσικά και κανένας παράγοντας δεν έχει την πρόθεση στα καλά καθούμενα να παραφερθεί εάν δεν προκληθεί και μάλιστα όταν ξεπερνιέται το επίπεδο πρόκλησης ακόμα και του δημόσιου αισθήματος !!! Και αν το θέλετε οι παράγοντες εφόσον παρεκτραπούν τιμωρούνται και διαπομπεύονται γνωστοποιώντας μάλιστα τα ονόματά τους από την αντίστοιχη πειθαρχική επιτροπή. Οι διαιτητές που ξεπερνούν τα όρια των ανθρώπινων λαθών και φτάνουν στο επίπεδο των προκλητικών αποφάσεών τους, με κίνδυνο να μπλέξουν άνθρωποι και σε εξωγηπεδικής καταστάσεις, ποια πρέπει να είναι η αντιμετώπισή τους ; Το ΄΄ καλό ΄΄ βέβαια σε εισαγωγικά στο χθεσινό παιχνίδι είναι ότι τα κατορθώματα της διαιτησίας συνέβησαν παρουσία στο γήπεδο τόσο του Προέδρου της Ε.Π.Σ. κ. Αντωνίου όσο και του Αντιπροέδρου της κ. Πανίδης και δεν ξέρουμε εάν αυτό επηρεάσει σε κάποιες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για να μην ξαναεπαναληφθούν όχι απλά, κακές διαιτησίες, αλλά προκλητικές !
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα έγινε ένα καλό παιχνίδι με τον Εθνικό να έχει μία δύο καλές ευκαιρίες ν΄ ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά και τον Απόλλωνα αρκετά μαχητικό με τα όποια προβλήματα έχει αυτήν την περίοδο. Το ημίχρονο πήγαινε για το 0 – 0 μέχρι την στιγμή του ανύπαρκτου πέναλτι το οποίο πιστεύουμε ότι ήταν το κομβικό σημείο που έκρινε και τον αγώνα. Αφού ο εκνευρισμός για τους γηπεδούχους ήταν εμφανείς, ενώ από την άλλη έφυγε ως ένα βαθμό το άγχος για τους φιλοξενούμενους, πριν το σφύριγμα για το ημίχρονο, γεγονός πολύ σημαντικό για έναν τέτοιο αγώνα !
1o Καλό σου του Γκογκολούδη μπλόκαρε ο Καρακούτσης
4ο Σουτ του Κηλίκη θα μπλοκάρει ο Καρακούτσης
20ο εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για τον Εθνικό απευθείας πάνω από την γραμμή θα διώξει με κεφαλιά ο Δημόπουλος.
40ο μόνος του Πέλκας από δεξιά μόνος του θα πλασάρει μπλοκάροντας όμως και πάλι ο Καρακούτσης.
45ο Η επίμαχη φάση του αγώνα με τον Γαβριηλίδη να μαρκάρει στην γωνία της μεγάλης περιοχής τον Μπλατζέρη χωρίς βέβαια να υπάρχει επαφή ανατροπής καταλογίζοντας όμως, με λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης, την εσχάτη των ποινών ο Σιδηρόπουλος. Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων (συνεχίστηκαν και μετά το σφύριγμα του ημιχρόνου).Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπλατζέρη ανοίγοντας το σκορ σε 0 – 1.
47ο ο Πέλκας από δεξιά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με πολύ ωραίο φαλτσαριστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρακούτση σημειώνοντας το 0 – 2.
74ο σέντρα του Παπαδόπουλου κεφαλιά του Σκαπέρδα από καλή θέση αλλά θα μπλοκάρει ο Δουμουκτσίδης .
76ο σουτ του Μποζίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή θ΄ αποκρούσει ο Δουμουκτσίδης
Τραγική η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου με επόπτες τους κ.κ. Μίσκου, Μανωλάκη
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης (55ο Βεζυριανόπουλος), Μιχαηλίδης Πα., Παπαδόπουλος, Καλφούτσος (71ο Αντωνιάδης), Δημόπουλος (46ο Μποζίδης), Μιχαηλίδης Πε., Σκαπέρδας
ΕΘΝΙΚΟΣ Γ. (ΤΟΜΠΑΖΗΣ Δ.): Δουμουκτσίδης, Πανταζίδης (54ο Καμπάνης), Γρηγοριάδης, Ιωαννίδης, Βοτάρης, Ευφραιμίδης, Πέλκας, Γκογκιολούδης, Κηλίκης (90ο Παπαστεγίου) Ράνδζης (65ο Μπαμπαλής), Μπλατζέρη (82ο Πρέμτσης)

πηγή:facebook.com/Aπόλλων Κρύας Βρύσης