Ξεκινά αύριο 9 Ιουλίου η δεύτερη περίοδος του 5ου Athlos Basketball Camp.Ο Athlos Alexandrias Basketball Academy μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook,καλεί τους νεαρούς και νεαρές αθλητές και αθλήτριες να μην χάσουν αυτή την μοναδική ευκαιρία για ποιοτική προπόνηση.

Athlos Alexandrias Basketball Academy:

Η δεύτερη περίοδος του 5ου Athlos Basketball Camp ξεκινά αύριο 9 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.
Μια καταπληκτική εμπειρία περιμένει καθημερινά από τις 09.00-14.00 τους νεαρούς και νεαρές αθλητές και αθλήτριες(γεννημένους τα έτη 2005 και μεγαλύτερους)της περιφέρειάς μας.
Το εξειδικευμένο στην ανάπτυξη των νεαρών αθλητών προπονητικό επιτελείο με δύο κορυφαίους coach στο συγκεκριμένο αντικείμενο,τους coach Αγγέλη και Χατζηκυριακίδη, εγγυάται την επιτυχία του προγράμματος.
Καινοτόμο πρόγραμμα προπονήσεων με τη μέθοδο των station, παιχνίδια 5vs5 και 3vs3, παρουσία έμπειρου τιμ γυμναστών που θα βελτιώσουν την αθλητική ικανότητα των παιδιών και αθλητές υψηλού επιπέδου που θα επισκεφθούν το Καμπ θα βοηθήσει τα παιδιά να ανέβουν επίπεδο.
Μη χάσεις αυτή την μοναδική ευκαιρία για ποιοτική προπόνηση που σου παρέχει το πρόγραμμα του 5ου Athlos Basketball Camp…
Έλα και συ στην μεγάλη οικογένεια του Άθλου!!!

Manolis Pexlivanidis