Ο πρόεδρος του ΑΟ Μαρίνας,  Καραντώνης Μανώλης, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr για την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.  

Μεταξύ άλλων είπε:

“Έτσι όπως ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού, πιστεύω, ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό, gιατί μοιράστηκαν οι βαθμοί. Φυσικά και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς.O pόντος για την ομάδα μου είναι kάτι ευχάριστο,  παρά η ήττα.

Πώς ήταν το παιχνίδι;

Το παιχνίδι ξεκίνησε,  και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Αγίας Μαρίνας, τον Καλαϊτζίδη Ανδρέα που είναι πολύ φίλος μου, επίσης τον κύριο Παυλίδη τον διαιτητή και το γιατρό, που  μπόρεσε να έρθει, τον κύριο Γρηγοριάδη. Είχαμε ένα θέμα με τον γιατρό, δε μας ειδοποίησε. Από ότι έμαθα τώρα ήταν άρρωστος Δεν ειδοποίησε κανέναν. Ήμασταν σίγουροι για το γιατρό. Έγινε ένας πανικός, αλλά τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε στην ώρα τους.

Πότε έπρεπε να το ξέρετε ότι δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο για να ξεκινήσει το παιχνίδι;

Δεν υπήρξε ενημέρωση καθόλου. Εμείς ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσει το παιχνίδι . Ψάχναμε να βρούμε πού είναι ο γιατρός;  Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Έγινε ένα μπάχαλο. Εάν δεν ήταν φίλη ομάδα της Αγίας Μαρίνας και ήθελε κάποιο αποτέλεσμα να διεκδικήσει, θα μπορούσε να το είχε κάνει. Άνετα.

Θα μπορούσαμε να δώσουμε τα εύσημα στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας γιατί σεβάστηκε ότι θα μπορούσε να βρεθεί και αυτή σε αυτή τη δύσκολη θέση. Το κρίνουμε πολύ θετικό και αξίζουν συγχαρητήρια.

Φυσικά δεν το συζητάμε αυτό. Οι σχέσεις μας με τον με την Αγία Μαρίνα και τον πρόεδρό της, τον Καλαϊτζίδη Ανδρέα είναι υπέρ άριστες.

Δεν έχει σχέση κατά την άποψή μας,  εάν πρόκειται για φιλικές σχέσεις , αλλά πιστεύουμε στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι έγινε κάτι τέτοιο και όχι στον βωμό της νίκης να θυσιάζονται τα πάντα με αθέμιτο τρόπο.

Αντιθέτως μας έδειξαν ότι λειτουργούν όπως εμείς. Το παιχνίδι να γίνεται επί ίσοις όροις.

Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια.

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Μαρίνας, Καραντώνης Μάνος , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΟ Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 0-0

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, February 27, 2019