Η αντιπρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού Καρασάνταλη Μελίνα πήρε μέρος στην εκπομπή του epilogesnews.gr  και ευχαρίστησε δημόσια τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό της ομάδας, Παππά Γιώργο.

  Mεταξύ άλλων είπε:

«Συγχαρητήρια για την εκπομπή μας,  που δίνουμε το λόγο δημόσια και διά ζώσης να μιλούν και να εκφράζονται παράγοντες του ποδοσφαίρου. Ευχαρίστησε τον γενικό αρχηγό Παππά Γιώργο για την προσφορά του στο σύλλογο.  Αποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Ατρόμητου Διαβατού την παραίτησή του μια και  δεν μπορούσε να προσφέρει περισσότερα μετά από όλα αυτά που γίνανε στην ομάδα.  Ο Ατρόμητος Διαβατού είναι μία οικογένεια και θέλει να έχει καλή σχέση με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,  το τεχνικό team  αλλά και τους ποδοσφαιριστές του.  Τον Γιώργο Παππά,  το γενικό αρχηγό της ομάδας μας  δεν τον ξέραμε,  μας τον έφερε ο κύριος Γιάννης, ο προπονητής μας,  ο κύριος Χατζηαθανασίου .»

– Πάμε ενάντια στο κατεστημένο,  είπε χαρακτηριστικά. Με τον προπονητή που ξεκινήσαμε την αγωνιστική περίοδο με αυτόν πορευόμαστε. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Είχε υποβληθεί παραίτηση από τον κύριο Χατζηαθανασίου αλλά δεν έγινε ποτέ αποδεκτή

 

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί … ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ