Διαβάστε αναλυτικά την ανοιχτή επιστολή του προέδρου της ακαδημίας του Απόλλων Κρύας Βρύσης:

Νίκος Παπαχρήστου

Στόχος όλων όσων ασχολήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με την Ακαδημία ήταν και θα πρέπει να παραμείνει το όραμα για ένα υγιές και πολιτισμένο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Κρύα Βρύση.

Να μάθουν από μικρά τα παιδιά μας μέσα από το παιχνίδι, τον σεβασμό και την ευγενή άμυλα μέσα και έξω από το γήπεδο. Να πλαισιώσουν μελλοντικά την μεγάλη ομάδα μας , τον ΑΠΟΛΛΩΝ ώστε να γίνει το πλατύσκαλο για τα μελλοντικά τους ποδοσφαιρικά όνειρα .Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι για την αθλητική πρόοδο των παιδιών μας και ενωμένοι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό.

Μετά από 5 χρόνια προσπάθειας, όλοι μαζί, παιδιά, γονείς, προπονητές, φίλοι και υποστηρικτές, καταφέραμε να εδραιώσουμε και να λειτουργούμε μια υγιή και ελπιδοφόρα Ακαδημία ποδοσφαίρου και μια ομάδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.
Η ενασχόληση μου με την Ακαδημία τα τελευταία 5 χρόνια με γέμισε χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας, μέσα από τα ποδοσφαιρικά μάτια των παιδιών μας.
Πιστεύω ότι έχω απομακρυνθεί από τις μικρές ηλικίες και έφτασε ο καιρός να δώσω την σκυτάλη σε γονείς που έχουν ενεργά παιδιά στην Ακαδημία, ζουν, αφουγκράζονται και αγωνιούν για τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών τους. «Ενεργοί» γονείς πρέπει να είναι αυτοί που θα σχεδιάσουν και θα «ανοίξουν» νέους δρόμους για τα παιδιά τους.
Αποφάσισα να αποχωρήσω από την διοικητική θέση της ακαδημίας και να παραμείνω ενεργός
υποστηρικτής της .

Θεωρώ ότι έχουμε 2 από του καλύτερους προπονητές-γυμναστές-παιδαγωγούς στον Νομό μας και Θα ήταν φρόνιμο η επόμενη διοίκηση να συνεχίσει με αυτούς και να τους στηρίζει.
Στόχος όλων όσων ασχολήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με την Ακαδημία ήταν και θα πρέπει να παραμείνει το όραμα για ένα υγιές και πολιτισμένο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Κρύα Βρύση. Να μάθουν από μικρά τα παιδιά μας μέσα από το παιχνίδι, τον σεβασμό και την ευγενή άμυλα μέσα και έξω από το γήπεδο. Να πλαισιώσουν μελλοντικά την μεγάλη ομάδα μας , τον ΑΠΟΛΛΩΝ ώστε να γίνει το πλατύσκαλο για τα μελλοντικά τους ποδοσφαιρικά όνειρα .Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι για την αθλητική πρόοδο των παιδιών μας και ενωμένοι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, τους προπονητές, τους γονείς, τους συνεργάτες και τους φίλους, που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια οικονομικά και ηθικά το όνειρο μου για έναν μεγάλο και δυνατό ΑΠΟΛΛΩΝ .

Τα καλύτερα έρχονται και το αξίζουμε.

Νίκος Παπαχρήστου

Πρόεδρος
Ακαδημίας Απόλλων Κρύας Βρύσης