Ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς,  Κωστογλίδης Σταύρος,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εκτός έδρας ήττα της ομάδος του στον Αλμωπό Αριδαίας με 2-0.  Μεταξύ άλλων είπε:

«Σήμερα χάσαμε το ματς. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί.  Χάσαμε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Γκελεστάνη.  Δεν μπόρεσε ο παίκτης μου να πλασάρει σωστά. Να προηγηθούμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Το ελέγχαμε και ήταν ισορροπημένο . Δεν δεχθήκαμε καμία τελική μπαλιά. Ήμασταν στα μέτρα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε αφού μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Είπαμε ότι είναι ένα παιχνίδι, όποιος θα βάλει γκολ θα κερδίσει. Φαινόταν ότι δεν θα πει γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Δέκα πέντε λεπτά ήταν η ομάδα στα αποδυτήρια, δεν μπήκε καν στο παιχνίδι. Στα πρώτα πέντε  λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε  τραγικά λάθη. Μία κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε κάνει τη χειρότερη στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Δεχτήκαμε δύο γκολ. Από κει και πέρα το παιχνίδι δεν γύριζε. Η ομάδα της Αριδαίας είναι μία ομάδα έμπειρη,δυνατή.  Δύσκολα μπορείς να γυρίσεις ένα παιχνίδι από 2-0.  Θεωρώ ότι δίκαια,  100%,  ήρθε η ήττα στοω αγώνα αυτό. Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μας. Να διεκδικήσουμε την επόμενη Κυριακή την πρωτιά του ομίλου. Συνεχίζουμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Πολλά δύσκολα παιχνίδια.

Το επόμενο παιχνίδι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και καλείται η Νίκη Αγκαθιάς να γράψει ιστορία,  όπως γράφει κάθε Κυριακή.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο βαθμολογικά, γιατί αν χάσουμε το ματς μένουμε πολύ πίσω από την πρώτη δυάδα. Καλά είναι να κερδίσουμε,  να είμαστε κοντά και μέσα στη δυάδα. Να έχει ενδιαφέρον ο επόμενος μήνας που έχει μείνει. Θα προσπαθήσουμε βασικά να κερδίσουμε,  γιατί και τα αποτελέσματα είναι έτσι και αυτή η ήττα δεν μας απομάκρυνε πολύ, αλλά με την προϋπόθεση την Κυριακή να κερδίσουμε.

Πώς θα προετοιμαστεί η ομάδα για την  Κυριακή;

Εμείς δεν αλλάζουμε τίποτα, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Το πρόγραμμά μας είναι στάνταρ ,με το ρεπό μας. Ερχόμαστε συγκεκριμένες μέρες στο γήπεδο.  Δεν αλλάζουμε κάτι. Είτε παίζουμε με τη Βέροια,  είτε παίζουμε την Τρίγλια , είτε  με τα Κύμινα. Θα προετοιμαστούμε, όπως όλα τα παιχνίδια.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη Βέροια δεν είναι ένα συνηθισμένο;

Σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι για τους παίκτες,  που ακούω να το συζητάνε. Σίγουρα όταν έρχεται η ομάδα της Βέροιας να παίξει,  είναι κάτι το σημαντικό και δεν έρχεται κάθε φορά. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για την Ημαθία.

Αναμένεται να έρθουν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο και αν είναι ο καιρός καλός αναμένεται να έρθουν ακόμα περισσότεροι.

Ναι,  ο καιρός θα είναι καλός. Βαθμολογικά είναι κρίσιμο το παιχνίδι, και για μας αλλά προπάντων για την Βέροια. Γιατί η  Βέροια είχε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το Παλαιοχώρι με νίκη τη  φτάνει. Η Τρίγλια κοντεύει. Εμείς είμαστε κοντά. Και ο Εδεσσαϊκός που είναι πίσω είναι και αυτός κοντά. Είναι πολύ σημαντικό ματς και για μας αλλά και για τη Βέροια.

Μετά από αυτό το παιχνίδι,  αναμένεται η Νίκη Αγκαθιάς να έχει ένα βατό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο;

Εμείς πέρσι, μέχρι το παιχνίδι της Βέροιας που κερδίσαμε 0-1, είχα πει,  ότι παίζουμε τώρα  τις ομάδες που είναι κάτω από εμάς. Με αυτές τις ομάδες που παίξαμε κάτω από εμάς,  κερδίσαμε μόλις δύο. Με τις περισσότερες φέραμε ισοπαλία, οπότε δεν υπάρχει βατό πρόγραμμα. Μετά πάμε στην Μελίτη,  στο Αμύνταιο που έχει να χάσει 4 παιχνίδια.  Έχασε  σήμερα. Δεν υπάρχει βατό πρόγραμμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Τουλάχιστον βλέποντας το βαθμολογικό πίνακα κρίνουμε το αντίθετο.

Ναι,  σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα,  αλλά όταν πας να παίξεις εκτός έδρας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ίσως με αυτές τις ομάδες να είναι πιο εύκολα. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι παίζουμε και στην Έδεσσα. Το ματς-κλειδί είναι την Κυριακή. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Επομένως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγκαθιά. Καλή επιτυχία. Καλή συνέχεια.

Ευχαριστώ

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς , Κωστογλίδης Σταύρος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Αγκαθιάς 2-0

Posted by Giannis Zinas on Sunday, February 24, 2019