Ο επίτιμος πρόεδρος της Νίκης Aγκαθιάς,  Αριστείδης Ματσούκας,  έκανε δηλώσεις στο epiloogesnews.gr  για την εκτός έδρας ήττα της ομάδος του στον Αλμωπό Αριδαίας με 2-0. Μεταξύ άλλων είπε:

« Ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Παίξαμε με μία ομάδα η οποία είναι από τις καλύτερες στη Γ΄ Εθνική. Σε μία έδρα που δεν έχει χάσει η ομάδα της Αριδαίας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία με τον Γκελεστάνη  για να κάνουμε το 0-1.  Ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Στο 8ο λεπτό του δευτέρου προηγήθηκαν με ένα γκολ. Το οποίο δεν περιμέναμε. Από κει και πέρα αφού έκαναν και το 2-0,  χάσαμε το παιχνίδι. Είμαστε φορτωμένοι με κίτρινες κάρτες.  Έξι ποδοσφαιριστές ήταν στο όριο και το μυαλό τους ήταν στο παιχνίδι με τη Βέροια. Δεν έβαζαν τα πόδια καλά για να μη χρεωθούν κάρτα και δεν θα είχαν συμμετοχή με το παιχνίδι της Βέροιας. Εκεί χάθηκε όλο το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι είναι.  Συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Βέροια που είναι ντέρμπι. Μετά έχουμε ένα εύκολο πρόγραμμα με πέντε αγωνιστικές, παίζοντας με ομάδες που έχουν υποβιβαστεί.

Η πορεία της Νίκης Αγκαθιάς μετά από το παιχνίδι με τη Βέροια είναι σχετικά εύκολη;

Πιστεύω ότι την Κυριακή έχουμε ένα ντέρμπι με το  παιχνίδι της Βέροιας. Από κει και πέρα έχουμε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα. Παίζουμε με ομάδες οι οποίες έχουν χάσει την κατηγορία. Όπως είναι ο Λαγκαδάς, τα Κουφάλια, η Μελίτη και το Αμύνταιο.  Πιστεύω ότι είναι ένα βατό πρόγραμμα,  πολύ καλό για την ομάδα μου.

Η Νίκη Αγκαθιάς τους βαθμούς που έχει χάσει,  τους έχει χάσει με τις μικρές ομάδες , άρα πρέπει να προσέξει περισσότερο από δω και πέρα.

Σίγουρα. Με όποιον και να παίξεις θα πρέπει να παίξεις για να θέλεις να κερδίσεις το παιχνίδι και να μπορείς να πάρεις και αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν παίρνεις αποτέλεσμα με καμία ομάδα. Είτε είναι μπροστά,  είτε σε άλλη κατηγορία.

Το επόμενο παιχνίδι είναι με την ομάδα της Βέροιας. Πώς προετοιμαζόμαστε για αυτό τον αγώνα;

Η προετοιμασία των παικτών είναι ίδια όπως σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη προσέλευση κόσμου. Πρέπει να έχουμε.  Έφτασε η Αγκάθια,  που δεν θα το πίστευε κανένας,  να παίζει ένα ντέρμπι με την Βέροια και να διεκδικεί να πάρει το παιχνίδι. Να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι ευνοϊκό για μας. Η Βέροια είχε στραβοπάτημα σήμερα,  το ίδιο και μεσοβδόμαδα με την ομάδα των Γιαννιτσών. Σήμερα έφερε ισοπαλία με την Έδεσσα στην έδρα της. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι την Κυριακή. Ο καλύτερος και ο τυχερότερος ας κερδίσει.

Πώς προετοιμαζόμαστε οργανωτικά για να ανταποκριθείτε στους πολλούς φιλάθλους που θα έρθουν να δουν αυτό το παιχνίδι;

Εμείς παλαιότερα φιλοξενήσαμε με τη Νάουσα με 4.000 φιλάθλους. Σίγουρα θα υπάρξει ιδιαίτερη προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας και θα κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους της Ημαθίας.

Η Νίκη Αγκαθιάς κινείται στους ρυθμούς του παιχνιδιού με την Βέροια όπου καλείται να γράψει ιστορία και να κερδίσει.

Ναι,  όπως και η Βέροια,γιατί πρέπει να προσπαθήσει, για να παραμείνει πρώτη στη βαθμολογία. Το χρειάζεται το παιχνίδι και θα κοιτάξει να το πάρει. Αλλά και εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο, να κερδίσουμε, να πάρουμε το παιχνίδι, για να μπορέσουμε να είμαστε στις πρώτες δύο τρεις θέσεις της βαθμολογίας. Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση κόσμου την Κυριακή. Μία και οι  μετεωρολογικές προβλέψεις είναι  καλές. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει ο περισσότερος κόσμος. Πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο. Από αγωνιστική πλευρά σας είπα,  ο καλύτερος και τυχερότερος ας κερδίσει .

Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Ματσούκας Αριστείδης , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αλμωπός Αριδαίας – Νίκη Αγκαθιάς 2-0

Posted by Giannis Zinas on Sunday, February 24, 2019