Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Αλιάκμονα Νησελίου με 2-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Προηγηθήκαμε εμείς.  Μπήκαμε δυνατά δηλαδή, μέσα στο παιχνίδι.  Στο ημίχρονο ήταν 0-1. Μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο το Νησέλι από μας.  Ένα πέναλτι δεν δόθηκε σε εμάς.

-Είχατε τελευταίες ελπίδες,  τουλάχιστον στην επικοινωνία την οποία είχαμε. Μας είχατε πει , ότι θα προσπαθούσατε για κάτι περισσότερο.

-Η ομάδα είναι ήρεμη, σε καλό κλίμα  βρισκόμαστε τώρα. Τι φταίει δεν μπορώ να καταλάβω.  Αυτές τις αγωνιστικές κάθεται στον πάγκο ο Κώστας Παγγούρας.  Διατήρησε μεγάλη ηρεμία την ομάδα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Φάνηκε ότι θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς.  Η μπάλα είχε άλλα σχέδια

– Παρόλα αυτά συνεχίζεται η ζωή δεν σταματάει.

– Εννοείται τα είπαμε και την προηγούμενη φορά.  Υπάρχουν πιο δύσκολα πράγματα. Χάσαμε, χάσαμε, τι να κάνουμε;  Όταν προσπαθείς και δεν σου βγαίνει δεν είσαι και πολύ στεναχωρημένος,  όταν δεν προσπαθείς, τότε απελπίζεσαι. Πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι πάρα πολύ καλή.  Είναι πάρα πολύ καλοί οι παίκτες αυτούς που έχουμε στην ομάδα. Προσπαθούν τα παιδιά, ίσως στο Νησέλι να ήταν καλύτερο από μας.  

– Υπάρχουν και τα play out

– Ναι,  και εκεί θα παλέψουμε.

– Μπορείτε να βρεθείτε είτε στα play-off είτε στα play out;

– Θα δείξει. Τώρα έχουμε άλλους δύο αγώνες.  Έρχεται το Λιανοβέργι σε μας, πάμε στο Σχοινά,  που είναι ο τελευταίος αγώνας. Εντάξει! θα δούμε.  Ακόμα δεν τελείωσε το πρωτάθλημα

– Να επισημάνουμε και να πούμε ότι τα play off και τα play-off δίνουν διαφορετικό χρώμα στο πρωτάθλημα.

– Ναι,  γιατί έχουν κάποιες ελπίδες οι ομάδες.  Προσπαθούν περισσότερο. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται.  Δεν θα πω για τη διαιτησία, γιατί ως ένα σημείο οδιαιτητής ήταν πάρα πολύ καλός.  Φαίνεται ότι κουράζονται και οι διαιτητές μετά από ένα ορισμένο σημείο και μετά. Έχω παράπονο,  ότι δεν έδωσε ένα πέναλτι, το οποίο προανέφερα πριν. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός.  Στο γήπεδο του Νησελίου, όχι ότι μας φταίει το γήπεδο, όχι δεν θα λέμε δικαιολογίες, απλά το επισημάνω ότι δεν ήταν καθόλου καλός ο αγωνιστικός χώρος, δεν ήταν ο λόγος αυτός για να δικαιολογήσω την ήττα της ομάδας μου.  Εγώ εμπιστεύομαι την ομάδα.Είτε χάνει είτε κερδίζει για μένα είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Τη στηρίζω και θα τη στηρίζω, όσο θα είμαι στο Διαβατό.

– Κάτι αξιοσημείωτο;

– Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Θα μπορούσα να πω εμείς ήμασταν πιο καλοί στο πρώτο ημίχρονο.  Μάλλον στο δεύτερο ήταν το Νησέλι. Πάλεψε πιο πολύ. Εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου παίκτες,  γιατί παλεύουν, ίσως και για το ακατόρθωτο. Ας έχουμε άσχημα αποτελέσματα. Δεν πειράζει.

– Το ακατόρθωτο ποιο είναι;

– Όπως είχα πει την προηγούμενη φορά,  προσπαθούμε ίσως να φτάσουμε στα play of. f Αυτό εννοώ το ακατόρθωτο

– Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη, , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αλιάκμων Νησελίου – Ατρόμητος Διαβατού 2-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Sunday, April 7, 2019