Ο προπονητής της ΑΕΚ Καμποχωρίου,  Αναστασόπουλος Νίκος,  μίλησε τηλεφωνικά στο epilogesnews.gr  για τη νίκη της ομάδας του επί του Αλιάκμονα Νησελίου με 2-4  και μεταξύ άλλων είπε:

Ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Ήταν φαβορί για να κερδίσει το ματς. Νεανική ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας των  ποδοσφαιριστών του Νησελίου,   δουλεύουν καθημερινά. Βγάλαμε το άγχος από τα παιδιά,  περισσότερο είχαν στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο .  Είχαμε περισσότερα τρεξίματα από την ομάδα του Νησελίου.  Δίκαια τους κερδίσαμε.

Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο τι έγινε και άλλαξαν τα πράγματα;

Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά φάγαμε δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Δεν σταματήσαμε να εμψυχώνουμε  τα παιδιά, εγώ και ο Μέρκος. Κερδίσαμε  2- 4,  στο τέλος μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Και μισό μηδέν να κερδίζαμε,  εγώ πάλι ευτυχισμένος θα ήμουν. Συγχαρητήρια πολλά στους ποδοσφαιριστές μου. Χρειάζεται και το χτύπημα στην πλάτη από εμάς τους μεγαλύτερους. Είμαστε κοντά τους. Το μέλλον τους ανήκει.

Ποια είναι η άποψη σου  Νίκο Αναστασόπουλε για το πέναλτι;

Ήταν πεντακάθαρο πέναλτι,  δεν διαμαρτυρήθηκε ο πάγκος του Νησελίου. Μπράβο τους στα πλαίσια του Fair play. Δίκαια κερδίσαμε το πέναλτι. Σε ένα ωραίο σλάλομ που έκανε ο δικός μας  ο παίκτης, ο  Ματόπουλος.  Πέρασε δύο παίκτες,  μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε καθαρά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αλιάκμονα Νησελίου για την προσπάθεια που κάνει. Είναι χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Εμείς πρεσβεύουμε το Fair play.  Δίνουμε συγχαρητήρια και όταν  χάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ακαδημίες Έτσι πρέπει  να γαλουχήσουμε  τα παιδιά μας.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Ο στόχος είναι να κάνουμε μία καλή πορεία στην β΄ κατηγορία. Εάν αυτή η καλή πορεία είναι η παραμονή στην κατηγορία,  το παίρνουμε και το έχουμε. Το να παλέψουμε για την κατηγορία πάλι μας ευχαριστεί. Είμαστε μία πολύ νεανική ομάδα,  δεν μπορούμε να έχουμε σαν στόχο τον πρωταθλητισμό. Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο να είμαστε κοντά στην κορυφή,  τότε και εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές το θέλουμε.  Θέλουμε να κερδίζουμε,  παίζουμε για τη νίκη. Πρώτη σκέψη μας είναι να κάνουμε μία καλή πορεία και να μείνουμε στην κατηγορία.

Έχετε καταθέσει αίτηση στο Δήμο Αλεξάνδρειας και στο Δημοτικό Συμβούλιο για να χρησιμοποιείται το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρού.

Έχουμε καταθέσει μία αίτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , γιατί είμαι δημότης του Λουτρού. . Απασχολώ περίπου 20 οικογένειες και τα παιδιά τους . Δικαίωμα στο γήπεδο έχει ο καθένας. Ο Ολυμπιακός Λουτρού έχει το πάνω χέρι. Υπάρχουν δύο  γηπεδάκια που είναι στα μέτρα της ακαδημίας  και αν το χρειαστούμε το γήπεδο σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό Λουτρού μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Φτάσαμε στο δημοτικό συμβούλιο,  γιατί έχουμε μία καλή επαγγελματική ακαδημία με χαρτιά και ΑΦΜ και ISO. Θα πρέπει να το τεκμηριώνουμε με χαρτιά και όχι με λόγια, γιατί το μπερδεύουν κάποιοι. Θεωρούμε ότι κάνουμε κινήσεις πίσω από την πλάτη. Καλό είναι να το ακούσουν επίσημα από τα χείλη μου. Θέλουμε ένα χαρτί επίσημο για να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο του Λουτρού, έστω για λίγες φορές.

Προπονήσεις ή για παιχνίδια;

Ανάλογα.  Μπορεί να  χρειαστεί να παίξουμε μία φορά στις 15 μέρες.  Μία φορά στις δέκα μέρες,  αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχω δικαίωμα στο γήπεδο,  όπως ο καθένας στο χωριό του. Αλλά και στο χωριό μου να μην ήμουνα,  πάλι είχα δικαίωμα, γιατί τα γήπεδα είναι δημοτικά.  Υπεύθυνος για τις αποφάσεις αυτές είναι ο Δήμος Αλεξάνδρειας και κανένας άλλος.

Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε και ακούσετε τι είπε στη συνέντευξη ο Αναστασόπουλος Νίκος