Mε ανάρτηση στο Facebook το Cafe-Εστιατόριο της Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine όπου Εργάζονται & Εκπαιδεύονται ΑμεΑ & Άτομα Κοινωνικά Ευπαθών Ομάδων με έδρα το Βόλο, αναγνωρίζοντας το πλούσιο έργο και την συνεισφορά του Αλέξανδρου Καραϊωσήφ στον χώρο του αθλητισμού καθώς και το γεγονός ότι αποφάσισε να κλείσει την  όμορφη  Αγωνιστική του Καριέρα σαν Διαιτητής στον Φιλικό Αγώνα Νίκη Βόλου Vs Εθνική Ομάδα Αστέγων την Μ.Δευτέρα θέλησε να τον ευχαριστήσει μέσω ανακοίνωσης.

Το Epilogesnews με την σειρά του θέλει να συγχαρεί τον Αλέξανδρο Καραϊωσήφ για το έργο του και να του υποσχεθεί ότι βρήκε έναν ακόμη συμπαραστάτη στο πλευρό του.

La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ:

Πριν 2 μήνες ο Alexandros Karaiosif, συμπλήρωσε 20 ολόκληρα χρόνια ως Διαιτητής Ποδοσφαίρου.

Είναι ένας Σχολαστικά Έντιμος Διαιτητής !

Ο Alexandros, είναι Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Σκύδρας & Προπονητής ΑμεΑ Α’ Κατηγορίας. Είναι Διαιτητής Ποδοσφαίρου από το 1998 και ανήκει στη Δύναμη της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ενώ έχει θητεύσει στην Αγγλία (2004-5) αλλά & στην Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (2008-9). Την δεκαετία 2007-17 υπήρξε Διεθνής Διαιτητής του ΠαραΟλυμπιακού Αθλήματος του Ποδοσφαίρου Τυφλών με Συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά & Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Το 2014 ίδρυσε στη Βέροια το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού «Εν Σώματι Υγιεί» το οποίο έχει πλούσια Αγωνιστική, Κοινωνική & Αλληλέγγυα Δράση.

Επικοινωνώντας μαζί μας, προσφέρθηκε να διευθύνει τον φιλικό αγώνα Νίκη Βόλου Vs Εθνική Ομάδα Αστέγων,Φιλικός Αγώνας,Μ.Δευτέρα 2/4, για το Εεεεκ Βολου, στο Πανθεσσαλικο Σταδιο, ώστε να δώσει με τον καλύτερο τρόπο τέλος στην 20ετή του πορεία στα Ελληνικά γήπεδα. Αποχωρώντας με ψηλά το κεφάλι μέσα από το γήπεδο & Through the Main Gate έπειτα από αυτό το παιχνίδι !

Alexandros Karaiosif, Ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή συμμετοχής σου & σε περιμένουμε στον Βόλο!

Ευχόμαστε να Κλείσει Όμορφα η Αγωνιστική σου Καριέρα, με τις Καλύτερες Εντυπώσεις & Αναμνήσεις ! ! !