Ο Άχθος Αρούρης ανακοίνωσε με το δικό του τρόπο τη μεταγραφή τριων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Ακόμη τρεις μεταγραφές ολοκληρώθηκαν και επίσημα για την ομάδα μας.

Από την Championship της Αγγλίας, από το Μάτσου Πίτσου του Περού και από την Trabzonspor της Πατρίδας, στον Αρούρη της Ημαθίας.

Ο Rafael Simoni Da Silva, ο βαλκάνιος βραζιλιάνικης καταγωγής, τεχνίτης μεσοεπιθετικός, σωσίας του Χένρικ Λάρσον, αφήνει το μεγάλο νησί, την Greenhouse FC και ένα καλούτσικο πρωτάθλημα, για να έρθει στο πιο ανταγωνιστικό και δίκαιο πρωτάθλημα του γαλαξία. Επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, αφού πριν αγωνιστεί στην Αγγλία έπαιζε στην Βέροια U20. Εδώ θα γίνει συμπαίκτης με αρκετά ακόμη αστέρια του ποδοσφαιρικού στερεώματος, σε μια ομάδα άκρως πολυπολιτισμική, με παίκτες από κάθε γωνιά του κόσμου.

Μιας και μιλάμε για πολιτισμούς, θα σας ταξιδέψουμε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Στο Νότιο Περού, στα 2700 υψόμετρο και πιο συγκεκριμένα στο Μάτσου Πίτσου, που σημαίνει αρχαίο βουνό (γιατί ο Άχθος προσφέρει και μαθήματα γεωγραφίας) οι κυνηγοί ταλέντων του συλλόγου, ανακάλυψαν το νέο μας απόκτημα εν ονόματι Garillo. Για να μπορέσει να έρθει στη χώρα, του αλλάξαμε το όνομα, διότι υπήρχε πρόβλημα με την έκδοση του διαβατηρίου του. Έτσι πήραμε τον Garillo, αυτόν τον ακούραστο παίκτη με το υπέρμετρο πάθος, το αστείρευτο ταλέντο και τη γενναιότητά του που τον διακρίνει και τον ονομάσαμε Αργύρη Κουβατσίδη. Η επόμενη μεταγραφή μας λοιπόν, ένας Περουβιανός με ποντιακό επίθετο για τον Άχθο. Θα σας πέσουν οι μασέλες εφέτος.

Η τρίτη μεταγραφή, αφορά την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Ο σκληροτράχυλος και έμπειρος, Δωρόθεος Γερασίμογλου, αφήνει την ομάδα της Τραπεζούντας για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Άχθου Αρούρη. Έπειτα από πορεία ετών στα γήπεδα, ήρθε η ώρα να πατήσει στο χορτάρι του αγαπημένου του, όπως έχει δηλώσει σε στενό οικογενειακό κύκλο, Mesi Arena.

Καλώς ήρθατε ρεμάλια.

ΑΧΘΟΣ – ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ