Η παρακάτω ανακοίνωση εκδόθηκε από το Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και αφορά τη προσθήκη του Βαλάντη Κουτρουλιά και Αλέξη Τσάνη.

Αναλυτικά:

Ακόμα 2 νεαρους ταλαντούχους ποδοσφαιριστες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας με ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Βαλάντη Κουτρουλιά γεν.8/6/1998. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου μετέπειτα αγωνίστηκε στην κ 17 και κ 20 της ΠΑΕ Βέροιας .Οι σπουδές του τον »αναγκάζουν»να αγωνισθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Την περσινή σεζόν αγωνίζεται στην Α1 Ε.Π.Σ.Ημε την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου .
Το δεύτερο απόκτημα της ομάδας είναι ο Αλέξης Τσάνη γεννημένος της 26/5/2000: Ένα ποδοσφαιρικό »παιδί» του προπονητή μας Γιάννη Καψαλιάρη και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ . Ο Αλέξης αγωνίσθηκε με την κ 15 κ 17 και πέρυσι στην κ 19 υπό της οδηγίες του προπονητή μας ο οποίος έκανε και την εισήγηση να αποκτηθεί από την Βέροια
ο Πρόεδρος κ Καλαιτζίδης και η Διοίκηση καλωσορίζει, τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του του Μέγα Αλέξανδρου και τους εύχεται, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά, με τη νέα τους ομάδα.