Το διήμερο 12-13/5/18 στο γήπεδο των Γεωργιανών, θα διεξαχθεί ένα ακόμη τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας, αναμένεται να αποτελέσει τον πόλο έλξης για τα παιδιά που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της στρογγυλής θεάς,καθώς και για τους γονείς αλλά και τους ανθρώπους του χώρου που έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους πάνω στα νέα παιδιά.

Η απήχηση του τουρνουά είναι ιδιαίτερα μεγάλη από την πρώτη κιόλας χρονιά με την συμμετοχή ακαδημιών να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Στο τουρνουά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ θα δοθεί στις ομάδες που θα συμμετέχουν η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στο γήπεδο των Γεωργιανών από τις 12 έως τις 13 Μαΐου, με τη συμμετοχή πολλών νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε επίπεδο ποιότητας συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει η Ακαδημία με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook,το τουρνουά έχει γίνει θεσμός και άπαντες είναι έτοιμοι για τη φετινή διοργάνωση!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!
3η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 12-13 ΜΑΪΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!