Στης 12 και 13 Μαΐου το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνει η Ακαδημία Βέροιας.Οι άνθρωποι της Ακαδημίας προσπαθούν κάθε χρόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με πολλή όρεξη για δουλειά η Ακαδημία Βέροιας προσπαθεί κάθε χρόνο να διοργανώνει το Τουρνουά Ακαδημιών ώστε με αυτό τον τρόπο να φαίνεται η ποιότητα της δουλείας των προπονητών, η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των αθλητών και οι ανθρώπινες σχέσεις που γεννιούνται σε αυτές τις εκδηλώσεις. Παράλληλα θέλουν με αυτόν το τρόπο να δώσουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους στο ποδόσφαιρο με κέφι και διασκέδαση.

Μέσω της σελίδας της στο Facebook η Ακαδημία Βέροιας καλεί τις ενδιαφερόμενες ακαδημίες να δηλώσουν συμμετοχή.

Aκαδημία Βέροιας:

«Ετοιμαζόμαστε για το καθιερωμένο αντάμωμα Ακαδημιών στο γήπεδο μας. Προετοιμαζόμαστε να σας φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας με την ίδια διάθεση και θέρμη όπως κάνουμε πάντα. Η Γιορτή του Ποδοσφαίρου μέσα από τα δικά μας μάτια είναι και πάλι γεγονός. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί!

Όποιες Ακαδημίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο των γραφείων 2331074040 ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.»

Mανώλης Πεχλιβανίδης