Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ εκπρόσωπος της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο διεθνές τουρνουά της ΙΤΑΛΙΑΣ με το εθνόσημο της ΜΙΚΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ !

Οι πολυετής κόποι μέσα από μεθοδική και σκληρή δουλειά στο ποδόσφαιρο ,κάποια στιγμή φέρνει και τ΄ ανάλογα αποτελέσματα. Έτσι η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά από μία πενταετία λειτουργίας της, νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη για την επιλογή του δικού της αθλητή Παπαχρήστου Χαράλαμπου στην ανώτερη διάκριση στο ποδοσφαιρικό επίπεδο της Πέλλας, με την συμμετοχή του στην Μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας που θα πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά της Ιταλίας. Να σημειώσουμε ότι η τιμή για την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στην ομάδα αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού ουσιαστικά εκπροσωπεί την χώρα μας ως Εθνική ομάδα Νέων, φέροντας το εθνόσημο στο στήθος τους !
Η αποστολή αναχωρεί σήμερα για την γειτονική χώρα, όπου για μία εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα ο δικός μας Μπάμπης θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Καλή επιτυχία Μπάμπη και σε περιμένουμε ακόμα ποιο έμπειρο ποδοσφαιρικά μετά την συμμετοχή σου στην αποστολή της Ιταλίας !

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα για την γειτονική χώρα, όπου για μία εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα ο δικός μας Μπάμπης θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Καλή επιτυχία Μπάμπη και σε περιμένουμε ακόμα ποιό έμπειρο ποδοσφαιρικά μετά την συμμετοχή σου στην αποστολή της Ιταλίας !