Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά των τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας Δημήτρη Θυμιόπουλου(2004), Παναγιωτίδη Σταύρου(2006) και Σωτηριάδη Θεόδωρου(2007) που πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ το τριήμερο που μας πέρασε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σπάτων.
Για τους ποδοσφαιριστές Παναγιωτίδη Σταυρό και Σωτηριάδη Θεόδωρο η αξιολόγηση περιελάμβανε συμμετοχή σε προπονητικές μονάδες υπό την επίβλεψη των προπονητών και των υπέυθυνων scouting των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΚ και στη συνέχεια συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια μεταξύ των δοκιμαζόμενων παικτών και των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ.
Είναι πολύ σημαντικό να επισυμανθεί η περίπτωση του Δημήτρη Θυμιόπουλου ο οποίος μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε στο πρόγραμμα προπονήσεων του τμήματος Κ14 της ΠΑΕ και πήρε μέρος στον αγώνα ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης αγωνιζόμενος για 60′. Επίσης να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατά την οποία ο Δημήτρης περνάει τις πόρτες του προπονητικού κέντρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους ανθρώπους της ομάδας.