Συνέχεια στης προπονήσεις για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέως, καθώς σήμερα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας.

Η αγωνιστική δράση μπορεί να σταμάτησε με απόφαση της ΕΠΣΗ αλλά η τρέχουσα αγωνιστική μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα. Όχι όμως και η προσπάθεια του Αγροτικού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο της ομάδας.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας που είναι δίπλα σε κάθε βήμα και ανάγκη, τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών έγινε η καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας.

Σε ευχάριστη διάθεση ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας Σάκης Παγγούρας, έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να προπονηθούν πιο χαλαρά προσπαθώντας να αποβάλει την όποια πίεση. Όμορφες στιγμές στο οικογενειακό διπλό, με τους παίχτες της ομάδας να το διασκεδάζουν και να δείχνουν το καλό κλίμα που επικρατεί στης τάξης της ομάδας.

Να σημειώσουμε ότι ο Αγροτικός και ο Προπονητής της ομάδας εμπιστεύονται νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει ότι η δημιουργία της ακαδημίας έχει στόχο.