Για την 4η αγωνιστική των Play off του παιδικού πρωταθλήματος η ομάδα του Αγρ.Αστηρ.Αγ.Βαρβάρας υποδέχτηκε την ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας ίσως στο πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Οι γηπεδούχοι θέλαν την νίκη για να κλείσουν την κακή παρένθεση της Κουλούρας και να επιστρέψουν ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ενώ η ομάδα του Αστέρα ήθελε την νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή συνεχίζοντας παράλληλα το νικηφόρο σερί.

Παράσταση με έναν πρωταγωνιστή το σημερινό παιχνίδι με την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας να έχει την κυριαρχία στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα.Στο 5΄ της αναμέτρησης η πρώτη καλή στιγμή του Αγώνα με τον νεαρό Βελιάδη να δείχνει από νωρίς τις προθέσεις του. Έξυπνο σουτ του νεαρού επιθετικού από πλάγια θέση με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο δοκάρι.Στο 11΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα με ψηλοκρεμαστή λόμπα αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Τριανταφυλλίδη. Πανέμορφο γκολ από τον επιθετικό της Αγ.Βαρβάρας σε δημιουργία και εκτέλεση.Ξανά ο Βελιάδης στο 17΄ της αναμέτρησης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και με γλυκό πλάσε μετά από πάσα  του συμπαίκτη του σημείωσε το 2-0.Ένα γκολ που διαμαρτυρήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του Αστέρα καθώς ο νεαρός επιθετικός ίσως να ξεκινάει από θέση οφσαιντ.Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 27΄όταν μετά από σέντρα του Περτσούνη ο Μπράβος με κεφαλιά δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στην εστία.Προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους οι φιλοξενούμενοι ωστόσο στο 33΄o Καραγαβριηλίδης μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Αστέρα σημείωσε το 3-0 με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας και με την ομάδα του Αστέρα να κάνει ένα από τα χειρότερα ημίχρονα του πρωταθλήματος.Πολλά τα παράπονα του προπονητή της ομάδας που προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο 43΄ μια ακόμη δύσκολη φάση για τον διαιτητή Νατσούρα με τον νεαρό Βελιάδη να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Τριανταφυλίδη και με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει παράβαση.Δύσκολη στιγμή για τον διαιτητή καθώς ο επιθετικός της Αγ.Βαρβάρας φαίνεται να καλύπτεται από τους αμυντικούς του Αστέρα.2΄ αργότερα και στο 45΄ νέα φάση διαρκείας με τον Τριανταφυλλίδη να λέει όχι σε δυνατό σουτ του Βελιάδη και τον Δαδόπουλο από κοντά να μην μπορεί να νικήσει ξανά τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Απογοήτευση από τον νεαρό Δαδόπουλο όχι όμως και από τον προπονητή του κ.Μουρτζίλα που έσπευσε να εμψυχώσει τον παίκτη της ομάδας του και το κατάφερε σε κάτι λιγότερο από 1΄.Στην επόμενη φάση του αγώνα και στο 46΄ ο Δαδόπουλος μετά από τραγικό λάθος του αμυντικού του Αστέρα Tabaku το εκμεταλλεύτηκε και με ωραίο πλάσε δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τριανταφυλλίδη.Δεν ήταν σε καλή μέρα οι φιλοξενούμενοι και αυτό φάνηκε στο 57΄ όταν ο Βελιάδης μετά από σέντρα του Δάμτσιου σχεδόν μόνος του σημείωσε εύκολα το 5-0 με κοντινό πλάσε.Στο 67΄της αναμέτρησης ο Βελιάδης με ωραίο δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον τερματοφύλακα Καψάλη που πέρασε σαν αλλαγή ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Τα προβλήματα για τον Αστέρα δεν είχαν τελειωμό με την άμυνα της ομάδας να μην θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα παιχνίδια.Στο 76΄ ποιος άλλος ο Βελιάδης μετά από φάση διαρκείας μέσα στην μικρή περιοχή του Αστέρα σημείωσε το 6-0.Περιμέναμε την λήξη του αγώνα όμως ο επιθετικός της Αγ.Βαρβάρας κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.Στο 80΄ της αναμέτρησης και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βελιάδης δέχτηκε την πάσα στο σημείο του κόρνερ και με απίθανο σουτ έστειλε την μπάλα στην αντίθετη πλευρά της εστίας του Καψάλη.

Τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας:Αγρ.Αστηρ.Αγ.Βαρβάρας-Αστέρας Αλεξάνδρειας 7-0.

Πολύ ωραίο παιχνιδι με την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας να έχει σε καλή μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο κ.Μουρτζίλας. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα η ομάδα του κ.Χουρσουζίδη με πολλούς ποδοσφαιριστές να είναι σε πολύ κακή μέρα. Μπράβος, Μαργαρίτης και Βασιλείου ήταν οι μοναδικοί που διασώθηκαν από την κακή εικόνα της ομάδας.

Συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ(Κώστας Μουρτζίλας): Xειμώνας,Βελιάδης,Χασιώτης,Δαδόπουλος,Δάμτσιος,Καραγαβριηλίδης,Σαββίδης,        Τσιάτσης, Παυλίδης,Παπαγεωργίου,Πασβάνης,Αμβροσιάδης,Μαστορόπουλος,             Τσιλώνης

Αστέρας Αλεξάνδρειας(TάσοςΧουρσουζίδης): Tριανταφυλλίδης,Βασιλείου,Μπράβος,TABAKU,Στουγιανόπουλος,Μαργαρίτης,Περτσούνης, Μπρινίας,Κατράνας,Δελιόπουλος,Τεντσογλίδης,Καψάλης,Ηλιόπουλος,Κίτσας Θ.,Παπαζήσης,Τζατζάνης,Mπαλμί,Λαβασάς

MVP(Βελιάδης):Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να διαλέξουμε τον πρωταγωνιστή του σημερινού παιχνιδιού. Σε πολύ καλή μέρα όλα τα παιδιά των γηπεδούχων ωστόσο αυτός που κέρδισε την παράσταση ήταν ο νεαρός  «μπόμπερ» Βελιάδης. Γρήγορη σκέψη, πίεση μέχρι τον χώρο του κέντρου, καλές μεταβιβάσεις και 5 γκολ εκ των οποίων τα 2 σπάνιας ομορφιάς ήταν το προφίλ του επιθετικού της Αγ.Βαρβάρας στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής(Nατσούρας):Δυο δύσκολες στιγμές για τον διαιτητή στο σημερινό παιχνίδι στο 17΄ και το δεύτερο γκολ της Αγ.Βαρβάρας με τον επιθετικό της ομάδας Βελιάδη να είναι ίσως εκτεθειμένος και τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει την παράβαση. Η επόμενη δύσκολη στιγμή ήρθε στο 43΄ της αναμέτρησης με τον Βελιάδη να βρίσκεται σε κανονική θέση αυτήν την φορά και τον διαιτητή να καταλογίζει μάλλον λανθασμένα την παράβαση.Δύσκολο το έργο των διαιτητών στο παιδικό πρωτάθλημα καθώς απουσιάζουν οι Επόπτες Γραμμών.

Στα θετικά:Όμορφο ποδόσφαιρο με αρκετές φάσεις και πολλά γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Στα αρνητικά:Λιγοστή και πάλι η παρουσία του κόσμου σε παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα.