Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Επισκοπής,  Ντέλλας Κώστας, έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας ήττα της ομάδος του στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος με 3-0.

Μεταξύ άλλων είπε:

Το παιχνίδι σήμερα είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά. Χάσαμε μία κλασική  ευκαιρία. Μία κεφαλιά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Μία ακόμη στο 20΄. Πάλι ο τερματοφύλακας,    ο παίκτης μας ήταν σχεδόν μόνος με άδεια εστία, εκτινάχθηκε από τη μία πλευρά στην άλλη. Δηλαδή τους κράτησε ο τερματοφύλακας.  Ήταν πάρα πολύ καλός. Απέκρουσε και πέναλτι. Όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Φάγαμε το πρώτο γκολ στο 25’. Λίγο ισορρόπησε το παιχνίδι. Φάγαμε και το δεύτερο σε μία αδράνεια της άμυνας. Στο 45 κερδίσαμε ένα πέναλτι. Το έχασα εγώ. Το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-0. Τα παιδιά βγήκαν μετά με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναν και το 3- 0 σχετικά γρήγορα. Έτσι έληξε το παιχνίδι .

Πώς αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής όταν χάνει ένα πέναλτι;   Θα ήθελα να μου περιγράψεις τα δικά σου συναισθήματα.

Εγώ συνήθως σε όποια ομάδα και να ήμουνα εκτελούσαν τα πέναλτι. Έχω χάσει και άλλα φυσικά. Δεν ήταν το πρώτο. Εκείνη τη στιγμή ήταν 2- 0 αν το  έβαζα θα γινόταν το 2-1 . Θα έμπαινε η ομάδα μου στο παιχνίδι. Ηταν στο τέλος του ημιχρόνου. Θα έληγε το ημίχρονο. Στεναχωρήθηκα λίγο. Απογοητεύτηκα. Εντάξει,  δεν με πήρε και από κάτω. Είναι λίγο δύσκολο να χάνεις ένα πέναλτι . Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με το Μακροχώρι μέσα στην έδρα μας. Ο στόχος της ομάδος μας πρέπει να επιτευχθεί στις επόμενες πέντε με έξι αγωνιστικές,  που είναι η παραμονή χωρίς να πάμε στα play-out. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε.

Η διαδικασία των play out κρατάει το ενδιαφέρον των φιλάθλων για το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι για τους φιλάθλους είναι θετικό, για τις ομάδες;

Και για τις ομάδες είναι θετικό, γιατί δεν βλέπουμε κάποια περίεργα αποτελέσματα όπως  τα προηγούμενα χρόνια. Προς το παρόν. Δεν ξέρουμε στη συνέχεια. Δεν τα βλέπουμε. Βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις ομάδες. Εμάς τους ποδοσφαιριστές μας αρέσει,  αλλά να σας πω προσωπικά, εγώ δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία των play out. Και η ομάδα μου φυσικά. Και γιατί είναι παραπάνω τα παιχνίδια. Θα τραβήξει περισσότερο. Και γιατί εκεί παίζεις σε δύο παιχνίδια την παρουσία στην κατηγορία και την παραμονή.  Αν και πιστεύω ότι είναι καλύτερα που έγινε έτσι.

Δημιουργεί άγχος για το κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η ομορφιά αυτής της διαδικασίας των play off και play out.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια! Ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι.Το βλέπουμε κάθε Σάββατο, ωραία παιχνίδια, και οι φίλαθλοι να έρχονται στο γήπεδο.

Αυτό που χαρακτήρισες προηγουμένως περίεργα παιχνίδια να λιγοστέψουν ή να μην είναι όλα περίεργα.

Ναι,  αυτό από ότι βλέπω και εγώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μη δούμε και μέχρι το τέλος.  Όλες οι ομάδες δίνουν επί ίσοις όροις όλα τα παιχνίδια. Όπως είδαμε και σήμερα το Μακροχώρι έφερε ισοπαλία 2-2 με το Ροδοχώρι, στο 94.  Είναι μία ομάδα που είναι μέσα στα play-off το Μακροχώρι και πριν από δύο αγωνιστικές, νομίζω με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Στο 90΄ πάλι πήρε την ισοπαλία και τώρα με το Ροδοχώρι.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Ναι και εμείς, πριν δύο αγωνιστικές στο Ροδοχώρι ήρθαμε 2-2 και εμείς ισοφαρίσαμε στο 90΄.

Να σε ευχαριστήσω πολύ  Κώστα Ντέλλα. Καλή συνέχεια.

Και εγώ σας ευχαριστώ και να μας επισκεφθείτε στην Επισκοπή.

Ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο Κεραυνού Επισκοπής, Κώστας Ντέλλας , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Kεραυνός Eπισκοπής 3-0

Posted by Giannis Zinas on Wednesday, February 27, 2019