Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος,  Τάσος Χουρσουζιδης έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εντός έδρας  ήττα της ομάδας του από τον ΦΑΣ  Νάουσας με 0-4.

Μεταξύ άλλων είπε:

Το ημίχρονο ήταν στο 0-0 . Κλείσαμε τους χώρους  όσο μπορούσαμε. Δεν απειληθήκαμε,  πέρα από δυο-τρεις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε πραγματικά αστεία γκολ. Δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού το αποτέλεσμα. Σίγουρα η Νάουσα ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια.  Εμάς αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ. Μετά το 0-2 πιστεύω ότι υπήρχε μία απελπισία.  Αδικαιολόγητη.  Μοιραία ήρθαν και τα άλλα τα 2 γκολ.  Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια,  τα οποία είναι βατά βάσει προγράμματος. Δουλειά και συνεχίζουμε,  δεν μας πτοεί το αποτέλεσμα.

Κάποια στιγμή κάτι είπες στον διαιτητή.

Πραγματικά,  αναρωτιέμαι για ποιο λόγο παίζαμε μέσα στο Πλατύ με μπάλες της Νάουσας. Η ένωση έχει επιβάλει να αγοράσουν οι ομάδες κάποιες μπάλες, μιας συγκεκριμένης εταιρείας. Εάν δούμε τις κάμερες θα δούμε ότι οι μπάλες δεν είναι οι συγκεκριμένες μπάλες,  αλλά είναι οι μπάλες της Νάουσας. Για να μη γίνομαι γραφικός,  δεν φταίνε οι μπάλες για την ήττα. Οι υπεύθυνοι να κοιτάξουν το θέμα αυτό. Οι  ομάδες μπήκαν στη διαδικασία να αγοράσουν συγκεκριμένες μπάλες. Ίσως και να μη χρειαζόταν,  γιατί είχαν.

Να ξεκαθαρίσουμε τα τέσσερα γκολ μπήκαν με μπάλα της Puma και όχι molten.

Δεν ξέρω τι μπάλα ήταν,  ούτε φταίει αποκλειστικά η μπάλα. Είναι ένα κομμάτι που επίσημα έχει βγει η ΕΠΣ Ημαθίας και έχει επιβάλλει τις ομάδες και τους διαιτητές να παίζουν  με αυτή τη μπάλα. Εμείς κάναμε σύσταση στο ημίχρονο,  για ποιο λόγο παίζουμε με τις παλιές της Νάουσας; Έγινε σύσταση και από την πλευρά του παρατηρητή προς τον διαιτητή.  Ο διαιτητής δεν έδωσε σημασία. Είπε ότι αυτές τις μπάλες βρήκε. Τέλος πάντων ευχαριστώ,  καλή συνέχεια.

Μπορείτε να δείτε απόο πρώτο χέρι τις δηλώσεις του Τάσου Χουρσουζίδη ΕΔΩ