Για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατέως υποδέχτηκε τον Άρη Π.Σκυλιτσίου.

Ρεπορτάζ:Mανώλης Πεχλιβανίδης

Ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι θέλαν την νίκη για να γιορτάσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία και η ομάδα του Άρη ήθελε να κλείσει με θετική παρουσία μια χρονιά που ο στόχος της παραμονής ήρθε σχετικά εύκολα.

Σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι και από τις δυο πλευρές με την ομάδα του Πλατέως να έχει την υπεροχή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Δημούλτση όταν στο 15’ μετά από ολιγωρία της άμυνας έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψιλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει τον Καραλάζο με τον τερματοφύλακα του Αγροτικού να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση γλυτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα.5΄λεπτά αργότερα και στο 20΄ η πρώτη μεγάλη κλασική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Βουλγαρόπουλο να πιάνει ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από την εστία του Μαυρόπουλου. Στο 22΄λεπτό σειρά είχε πάλι η ομάδα του Άρη με τον Κίτσα να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Καραλάζο να πραγματοποιήσει μια ακόμη εξαιρετική επέμβαση.Στο 35΄ η ομάδα του Αγροτικού κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ελευθεριάδη μετά από προσωπική ενέργεια να κατάφερνει να νίκησει τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλασάροντας έξυπνα δίχως να  του αφήσει περιθώρια αντίδρασης.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους ωστόσο να εκμεταλλεύονται μια από τις ευκαιρίες που τους δόθηκε.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στην επανάληψη καθώς κινήθηκε και αυτό σε μέτρια επίπεδα με τον προπονητή του Αγροτικού Σάκη Παγγούρα να κάνει της αλλαγές του δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.Αρκετές καλές στιγμές για την επίτευξη κάποιου τέρματος και από τις δυο ομάδες ωστόσο δυο από αυτές θα τις χαρακτηρίζαμε κλασικές και αξίζει να τις αναφέρουμε.Στο 70΄ μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων λίγο έλειψε να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι με τον Τάνη να προσπαθεί από πλάγια θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ενώ ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης με την τύχη να του γυρνάει την πλάτη και την μπάλα να φεύγει λίγο μακριά από την εστία των γηπεδούχον.Στο 73΄ η μεγαλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τόζογλου να αναγκάζει τον τερματοφύλακα να διώξει με υπερένταση μετά από δυνατό σουτ. Τίποτα το ιδιαίτερο στην συνέχεια με την ομάδα του Πλατέως να παίρνει έστω και δύσκολα μια ακόμη νίκη.

Τελικό αποτέλεσμα:

ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΠΛΑΤΕΟΣ – ΑΡΗΣ Π.ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ:1-0

Συνθέσεις ομάδων:

Aγρ.Αστ.Πλατέως(Σάκης Παγγουράς):  Kαραλάζος(52΄Ευαγγελινός),Μαγγανάρης,Μηνούδης,Τόζογλου,Καρβούνης,Μπαντής, Ελευθεριάδης,Χαλβατζής (45΄Καραούσογλου),Τσογμαλίδης,Βουλγαρόπουλος (80΄ Κουτσογιάννης),Μαρκατόπουλος (60΄ Πουλούτσας)

Άρη Π.Σκυλιτσίου (Noύσιος Γιάννης):Μαυρόπουλος, Μωραΐτης Γ, Κουτσιάδης,Μάρτος,Κίτσας,Φωτιάδης(35΄Μουρτσίλας),Κολεσίδης,Τάνης Κ. Συρόπουλος,Δημούλτσης,Νουζι Δ.

MVP Αγώνα (Ελευθεριάδης Η.):Πέτυχε ένα πολύ έξυπνο γκολ το οποίο έκρινε το αποτέλεσμα και η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Στα θετικά:Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τον αγώνα δείχνοντας ότι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια της διοίκησης και ήρθε στο γήπεδο να γιορτάσει την επιτυχία της ανόδου.

Στα αρνητικά:-

Διαιτητές(ΜΑΛΟΥΤΑΣ -ΜΠΑΚΑΛΗΣ -ΑΣΒΕΣΤΑΡΑΣ):Άριστη διαιτησία,δίχως προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι.