Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος,  Πόλυς Καζαντζίδης,  έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 1-2.

Μεταξύ άλλων είπε:

Ήταν μία ακόμη νίκη της ομάδας μας μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Νάουσας. Καταφέραμε πήραμε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα. Είχαμε κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα μας,  που μας κράτησε στο παιχνίδι,  τον Μουσκεφτάρα. Με την προσωπικότητα που δείξαμε σαν ομάδα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Περάσαμε από μία έδρα που όσο θέλουμε να λέμε ότι η Αγία Βαρβάρα είναι μία υποψήφια ομάδα για υποβιβασμό. Εγώ απεναντίας θεωρώ ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα Σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Έδειξε αγωνιστικότητα .  Θα κάνει πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Όποιος  δεν είναι σοβαρός θα την πατήσει.

Ο προπονητής σας μας είπε ότι οι αντίπαλοι έπαιξαν δυνατά και ότι ο αγωνιστικός χώρος είχε πρόβλημα.

Καλά έκαναν και έπαιξαν δυνατά. Ο αγωνιστικός χώρος όντως δεν ήταν καλός. Το γήπεδο ήταν μικρό.  Οι αντίπαλοι καλύπτουν τους χώρους πιο εύκολα. Εμείς στηριχθήκαμε στην ποιότητα κάποιων παικτών  και με την καλή παρουσία του τερματοφύλακα μας καταφέραμε να φύγουμε με το διπλό.

Ποια είναι η συνέχεια, με ποιον παίζεται;

 Παίζουμε με τη Χαρίεσσα.  Είναι μία είναι μία ιστορική ομάδα του νόμου που είναι χρόνια στην κατηγορία.  Ξέρει και αυτή να διαχειρίζεται καταστάσεις. Θα δουλέψουμε για το παιχνίδι όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο στην έδρα μας για να κρατηθούμε ψηλά και να συνεχίσουμε.

Οι φίλαθλοι σας ακολούθησαν στην Αγία Βαρβάρα σήμερα;

 Είχαμε γύρω στα 25 με 30 άτομα.

Ευχαριστώ

Ακούστε και δείτε τη συνέντευξη

Posted by Giannis Zinas on Saturday, October 6, 2018