Η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της football league αλλά όχι μόνη της. Δεν ήταν ποτέ μόνη και δεν θα μπορούσε να είναι γιατί έχει δίπλα της τους Queen’s Boyz.

Παιδιά με αγάπη για την ομάδα, αγάπη για την πόλη τους. Είναι πάντα και παντού εκεί, στις χαρές, στις λύπες, στα καλά και στα άσχημα που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός. Σηκώνουν περήφανοι την σημαία της πόλης και της ομάδας τους ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Διοικήσεις, πρόεδροι, πρώην ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν να τους εξαφανίσουν και σχεδόν τα κατάφεραν διώχνοντας τον κόσμο της Βέροιας από το γήπεδο. Λερώνοντας το όνομα και την ιστορία μιας πόλης και μιας ομάδας χωρίς κάποιος να τους δώσει το δικαίωμα αυτό. Ίσως περάσουν χρόνια για να ξαναδούμε τον κόσμο της Βέροιας στο γήπεδο, ίσως να μην γίνει ποτέ, όσο όμως υπάρχουν οι Queen’s Boyz μπορούμε να ελπίζουμε.

Συνομιλώντας μαζί τους έμαθα πολλά. Άκουσα για τις εκδρομές τους, τις χαρές και τα όνειρα τους. Δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους μεγάλους συνδέσμους της χώρας και ας είναι λίγοι, ποιος νοιάζεται, οι Queen’s Boyz πάντως όχι. Ελπίζουν και πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο φίλαθλος κόσμος της Βέροιας στο γήπεδο και αυτοί θα είναι εκεί να τους υποδεχτούν.

 

Οι Queen’s Boyz μιλάνε στον Πεχλιβανίδη Μανώλη