Ο πρόεδρος του Α.Σ. Πατρίδας,  Πετρίδης Θεόδωρος, έκανε δηλώσεις στο epilogesnews.gr  για την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του στην ΑΕΠ Βέροιας με 3-1.

 Μεταξύ άλλων είπε:

– Η ομάδα μας παλεύει.  Έχει ανανεωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα πιο πολλά παιδιά είναι από το χωριό μας. Είμαστε καλή ομάδα,  αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι δίκαια. Χάθηκαν κανένα δύο παιχνίδια από τη διαιτησία. Η ΑΕΠ Βέροιας ήταν καλύτερη από μας.  Έχουν τον Έξαρχο που κάνει τη διαφορά, για αυτό και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Κέρδισε δίκαια η ομάδα των Ποντίων. Εμείς παλέψαμε όσο μπορούσαμε.  Ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

– Είναι ενθαρρυντικό αυτό που λες,  ότι έρχονται νέα παιδιά στην ομάδα της  Πατρίδας. 

– Γενικά φέτος έχουμε πολλά παιδιά από το χωριό.  Έχουμε και δύο τρία παιδιά από τη Βέροια.

– Στην αρχή του πρωταθλήματος δεν ξεκινήσατε καλά.

– Όχι δεν ξεκινήσαμε.  Δεν κάναμε και προετοιμασία.  Στο τέλος του πρώτου γύρου άρχισε σιγά-σιγά η ομάδα να ανεβαίνει.  Είμαστε καλοί. Είχαμε και κάποιον τραυματισμό του τερματοφύλακά μας.  Παλεύουμε.

– Αρκεί ο πρόεδρος να είναι καλά και να αγωνίζεται και να μην καίγονται οι αντιστάσεις του.

– Αυτό είναι το θέμα δεν έχουμε βοήθειες.  Παλεύουμε μόνοι μας, εγώ με τον προπονητή, που είναι από το χωριό μας, παλιός παίκτης βοηθάει και αυτό.  

– Θυμάμαι αυτό που είχατε πει ότι με τα play-out είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια και να επιβαρυνθούμε οικονομικά.

– Θα παίξουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.  Θα έχουμε και άλλα έξοδα. Δεν έχουν και νόημα. Οι δύο τελευταίοι από το δικό μας όμιλο και δύο από τον άλλο θα παίξουν μεταξύ τους.  Τι θα γίνει; Έρχεται Μάιος. Εμείς έχουμε και δουλειές. Μπάλα θα παίζουμε;

– Να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Πετρίδη που απαντάει στις ερωτήσεις και τα λέει αυθόρμητα.  Κάποιο αξιοσημείωτο τελειώνοντας την συνομιλία μας;

– Τι θα μπορούσαμε να πούμε; Δεχθήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.  Έγινε ένα λάθος. Ισοφαρίσαμε στο δεύτερο με πέναλτι. Ήταν πέναλτι και ανατροπή.  Μετά δεν αντέξαμε. Μερικά παιδιά δεν κάνουν και προπονήσεις κανονικά. Ανοιχτήκαμε στο 2-1 και φάγαμε στο τέλος το τρίτο γκολ.

– Ευχαριστώ πολύ .

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Ο πρόεδρος της ΑΣ Πατρίδας , Πετρίδης Θόδωρος , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΕΠ Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας 3-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 1, 2019