Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μυλωνάς Γιώργος,  έκανε δηλώσεις στοepilogesnews.gr για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ Καμποχωρίου με 0-1.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Ακόμη τρεις σημαντικοί βαθμοί σε αυτό το μαραθώνιο του πρωταθλήματος.  Είμαστε τρεις βαθμούς πιο κοντά στο στόχο μας. Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια,  τα οποία είναι εξίσου δύσκολα και κρίσιμα για την τελική μας κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα.

– Κρίσιμα για τη συμμετοχή σας στα play-off.

– Ναι,  αυτός είναι ο αρχικός μας στόχος να μπούμε στα play off της κατηγορίας.  Μέχρι στιγμής είμαστε στην προνομιούχο θέση, την 4η θέση, με δύο βαθμούς διαφορά από τον πέμπτο που είναι ομάδα του Νησελίου. Ακολουθούν δύο εξίσου δύσκολα παιχνίδια,  ένα εντός έδρας και ένα εκτός. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών και να πετύχουμε να πανηγυρίσουμε την είσοδό μας στα play off.

– Πώς ήταν το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Καμποχωρίου;

– Το παιχνίδι ήταν όπως το περίμενα. Το δουλέψαμε για να αντιμετωπιστεί σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδος.  Κατά την άποψή μου η ομάδα του Καμποχωρίου αδικείται με την κατάταξη της στον βαθμολογικό πίνακα. Νομίζω ότι είναι μία αρκετά καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της, η οποία μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, καθώς αμύνθηκε με πολύ σωστό τρόπο. Προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να μας χτυπήσει.  Να τονίσουμε το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών, που έχει η ομάδα του Καμποχωρίου. Παλέψαμε πάρα πολύ για το σημερινό παιχνίδι, γιατί είχαν πολύ μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι τα δικά μου παιδιά ήταν συγκεντρωμένα για 90 λεπτά. Πιστεύω πάρα πολύ στην επίτευξη της νίκης. Νομίζω ότι το ήθελαν παραπάνω από τους αντιπάλους.  Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και να διατηρήσουμε το 1-0, που στο τέλος ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ήταν μία δίκαιη επικράτηση, καθώς είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν ένα γκολ το οποίο και πετύχαμε.

– Κάτι αξιοσημείωτο από τον αγώνα;

– Όχι,  δεν υπάρχει κανένα αξιοσημείωτο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους 22 ποδοσφαιριστές.  Θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι.

– Πού είναι;

– Παίζουμε εκτός έδρας με τα Παλατίτσια.

– Ένα δύσκολο παιχνίδι;

– Δύσκολο παιχνίδι. Ναι, με μία ομάδα που είναι σταθερά πρώτη ή δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.  Εμείς θα δουλέψουμε στην προπόνηση. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι τακτικά, όπως πρέπει να το κάνουμε. Ας ευχηθούμε ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα κερδίσει ο καλύτερος.  

Ευχαριστώ πολύ.

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη.

Ο προπονητής της Θύελλας Σταυρού, Μυλωνάς Γιώργος, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΕΚ Καμποχωρίου – Θύελλα Σταυρού 0-1 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Sunday, April 7, 2019