Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη,  έκανε δηλώσεις για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας της,  επί της ΑΕ Σχοινά με 0-4.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Ήταν ένα παιχνίδι, καλό θα έλεγα και από τις δύο πλευρές.  Απλά εμείς έτυχε να ήμασταν πιο τυχεροί. Πήραμε τους τρεις βαθμούς για να μην μπούμε στην διαδικασία των play out.  Το θέλαμε και οι δύο βέβαια, τη νίκη , γιατί ο ένας από τους δύο, θα πήγαινε στα play ou. t Εμείς φαίνεται, ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη και την πήραμε, αλλά νομίζω ότι ο Σχοινάς είναι ισάξια ομάδα. Έχει μία πολύ καλή ομάδα.

– Ανακοινώθηκε,  ότι τα play out δεν θα γίνουνε.

– Η ομάδα μας δεν ήταν πλήρης,  γιατί είχανε φύγει πολύ να πάνε να δούνε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και ήμασταν ίσα-ίσα,  μία ομάδα, για να μπορούμε να έχουμε και μια-δυο αλλαγές. Δόξα τω Θεώ, καλά πήγε ο αγώνας. Πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν αυτό το παιχνίδι,  γιατί ο Σχοινάς έχει μία πολύ καλή ομάδα και αδικείται σε αυτή την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

– Τελείωσε το πρωτάθλημα και ίσως του χρόνου θα είναι ευκαιρία να δείξουν κάτι περισσότερο οι ομάδες και ο Ατρόμητος Διαβατού και όλες οι άλλες, να υπάρχουν και να προσελκύουν τα παιδιά στο γήπεδο και αυτό που κάνετε εσείς είναι πολύ θετικό,  είστε μία κυψέλη.

– Προσπαθούμε,  όσο μπορούμε, προσπαθούμε.  Τα παθήματα βέβαια,  γίνονται μαθήματα.  

– Αυτό είναι γεγονός,  σε όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις της ζωής, αρκεί να παίρνουμε  τα μηνύματα.

– Ναι κρατάμε τα μηνύματα.  Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να λες θα πέσω δεν θα πέσω,  είναι πάρα πολύ άσχημο συναίσθημα, πρώτα για τους παίκτες και μετά για την πρόεδρο.  Έτσι την επόμενη χρονιά προσπάθησε περισσότερο για να μη βρεθείς σε αυτή τη θέση.

– Σίγουρα,  όταν υπάρχουν προσδοκίες και δεν έρχεται,  όπως το αναμενόμενο αποτέλεσμα τότε υπάρχουν διάφορα θέματα.

– Εάν ερχόταν στη ζωή μας,  έτσι όπως τα είχαμε προγραμματίσει, θα ήταν ανιαρή, οπότε έχουμε το αλατάκι και την ομορφαίνει λιγάκι.  

– Εξάλλου υπάρχει το κακό, γιατί υπάρχει το καλό,  υπάρχει το ωραίο , γιατί υπάρχει το άσχημο, όλα είναι μαζί.  Να σας ευχηθώ Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση !

– Ευχαριστώ,  καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση!

Δείτε και ακούστε από πρώτο χέρι τη συνέντευξη….

Η πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού, Βελλή Μαίρη, , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού 0-4 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 22, 2019