Ο προπονητής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm ,  Κατσάρας Αλέξης, έκανε δηλώσεις για την εντός έδρας ήττα της ομάδας του,  από τον Ατρόμητο Διαβατού με 0-4.

Μεταξύ άλλων είπε:

– Στην ουσία για μας ήταν το προηγούμενο παιχνίδι με το Νησέλι,  αυτό που μας στοίχισε πολύ, γιατί μέχρι τότε κυνηγούσαμε να πιάσουμε έστω σε ισοβαθμία το Σταυρό, για να μπορέσουμε να πάρουμε την 4η θέση και να παίξουμε εμείς στα play-off. Το γκολ που φάγαμε στο 94, μας στοίχισε. Άλλαξε και η ψυχολογία μας και δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε σε αυτό το παιχνίδι. Βέβαια είχαμε και πολλές απουσίες. Έλειπαν τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές με  τραυματισμούς. Τα παιδιά που παίξανε έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά μας έλειπε η ψυχολογία.

– Ήταν η τελευταία αγωνιστική.Θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν απολογισμό  σε ένα λεπτό;

– Εμείς αυτό που θέλαμε να πετύχουμε,  είναι να κάνουμε, να φτιάξουμε το όνομα της ομάδας φέτος.  Προσπαθήσαμε να βάλουμε και νεαρά παιδιά για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.  Νομίζω ότι τα καταφέραμε, γιατί η ομάδα δεν είχε πολλά παιδιά μεγάλα σε ηλικία.  Θα έλεγα ότι η χρονιά ήταν ικανοποιητική.

– Ευχαριστώ πολύ,  καλό Πάσχα!

– Καλό Πάσχα!

Ο προπονητής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm, Κατσάρας Αλέξης , κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΕ Σχοινά – Ατρόμητος Διαβατού 0-4 και όχι μόνο

Posted by Giannis Zinas on Monday, April 22, 2019