Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Σχοινά, Νατσικόπουλος Σωτήρης έκανε δηλώσεις για το εντός έδρα παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ Καμποχωρίου, που έληξε 2-2.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πάρα πολλές φάσεις. Είχαμε και μία διακοπή, λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος. Χτύπησε ο ποδοσφαιριστής του Καμποχωρίου,  Σωτήρης Παπαδόπουλος. Περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο. Ευτυχώς δεν περιμέναμε πολύ. γιατί ήρθε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένας φίλαθλος και τον πήρε με το αυτοκίνητό του, γιατί αν περιμέναμε το ασθενοφόρο θα περνούσε αρκετή ώρα, θα ερχόταν από την Βέροια. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από φάουλ. Ισοφαρίσαμε με  ένα πολύ όμορφο γκολ , με ψαλιδάκι. Στο επόμενο λεπτό φάγαμε και το δεύτερο γκολ. Δεν πτοηθήκαμε, ισοφαρίσαμε. Δεν καταφέραμε να κάνουμε το 3-2 και έτσι ήρθε ισόπαλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα.

Περαστικά να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε. Από ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι σοβαρός ο τραυματισμός.

Είναι σοβαρός ο τραυματισμός,  γιατί γύρισε το γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής πονούσε πάρα πολύ. Να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Πρώτα είναι η υγεία και μετά το παιχνίδι.

Όταν πρόκειται για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές οι τραυματισμοί έχουν μεγαλύτερη επίπτωση στην καθημερινή ζωή.

Είτε ερασιτέχνης,  είτε επάγγελμα επαγγελματίας είναι το ίδιο.Είναι ένα άθλημα που δεν πρέπει να χτυπήσουμε. Αυτά έγιναν στο παιχνίδι τι να κάνουμε. .

Έπαιξε ρόλο ο αγωνιστικός χώρος ή η απροσεξία.

Ξέρετε μιλάτε με άλλους ποδοσφαιριστές,  πηγαίνετε στα γήπεδα, παρακολουθείτε παιχνίδια Στην Ημαθία τα γήπεδα δεν είναι τα καλύτερα. Οι διοικήσεις όσο μπορούν προσπαθούν να έχουν τα γήπεδα σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω να φταίει 100% ο αγωνιστικός χώρος. Κάποια πράγματα αν είναι να γίνουν,  θα γίνουν Μία άτυχη στιγμή και έγινε.

Θα πρέπει να πούμε στη στιγμή αυτή ότι για κάθε τραυματισμός που γίνεται θα πρέπει να γράφεται στο φύλλο αγώνος,  ούτως ώστε μετά οι ομάδες και οι τραυματίες να κάνουν κάποια διαδικασία ούτως ώστε να πάρουν νοσηλεία.

Δεν το γνωρίζω αυτό το θέμα. Είναι να μην γίνονται τραυματισμοί.Να ευχηθούμε να είναι καλά ο ποδοσφαιριστής και να μην τραυματίστηκε σοβαρά και να μπορεί να πάει στην δουλειά του.

 Ποια είναι τα επόμενα παιχνίδια;

Έχουμε  δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Το ένα είναι με το Σταυρό και το άλλο με τα Παλατίτσια. Θα πρέπει να τα πάρουμε και τα δύο, γιατί τα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήταν θετικά για την ομάδα μου. Πρέπει σιγά-σιγά να ανεβαίνουμε.

Αυτό είναι γεγονός και από ότι φαίνεται η βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόσαστε,  δυσχεραίνει τα πράγματα.

Ναι, είναι μικρό το πρωτάθλημα. Στενεύουν τα περιθώρια.  Εάν κάνουμε δυο-τρεις καλές εμφανίσεις και έρθουν τα αποτελέσματα, μπορούμε να πλασαριστούμε και μέχρι την τρίτη θέση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά.

Υπάρχουν τα play-off και τα play out.

Ναι υπάρχουν τα play off και τα play out και αν δεν πάρουμε ένα αποτέλεσμα θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να αρχίσουμε σιγά-σιγά να ανεβαίνουμε και ας ευχηθούμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Εγώ να σου ευχηθώ ότι το καλύτερο σε σένα και στην ομάδα σου.

Ευχαριστώ

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη που ακολουθεί…

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Σχοινά Vezyroglou Farm, Νατσικόπουλος Στάθης, κάνει δηλώσεις για τον αγώνα ΑΕ Σχοινά – ΑΕΚ Καμποχωρίου 2-2

Posted by Giannis Zinas on Monday, February 11, 2019