Ένα αρκετά καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Σταυρού με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον Παοκ Αλεξάνδρειας σε φιλικό αγώνα καθώς και οι δυο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αστείρευτο πάθος, δύναμη και τρέξιμο ήταν σε γενικές γραμμές η εικόνα του παιχνιδιού.

Τίποτα το αξιοσημείωτο στο πρώτο ημίχρονο με τον Παοκ να έχει την κατοχή και την κυκλοφορία προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα.Η ομάδα της Θύελλας παίζοντας οργανωμένα και με άψογη αμυντική λειτουργία, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κάτι καλό χωρίς ωστόσο να το επιτρέψουν οι αντίπαλοι. Στο 14′ και στο 30′ οι δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Πάοκ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να ζώσει την ομάδα του ισάριθμες φορές.

Αρκετές αλλαγές και από τους δυο πάγκους στην επανάληψη που θέλαν να μοιράσουν τον χρόνο συμμέτοχης και με την ομάδα του Σταυρού να είναι αυτή που έχασε την ισορροπία της. Κυρίαρχος ο Παοκ στης αρχές του δευτέρου ημιχρόνου,με τον Κουκλά Χρυσοβαλάντη στο 55′ να ανοίγει το σκορ βάζοντας την ομάδα του στην θέση του οδηγού.Οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν 63′ με τον τερματοφύλακα του Παοκ να πραγματοποίει μια εξαιρετική επέμβαση.Στο 70′ και στο 74′ οι τελευταίες χαμένες ευκαιρίες για τον Παοκ να διπλασιάσει τα τέρματα του χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στο 77′ ένα σκληρό φάουλ από παίχτη του Σταυρού ήταν αυτό που έφερε και την λήξη του παιχνιδιού. Για αντιαθλητικό παιχνίδι έκαναν λόγο οι φιλοξενούμενοι,με τους προπονητές και των δυο ομάδων να αποφασίζουν και την λήξη του αγώνα.