ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ. – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ. 1 – 0

Ο νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε για μία ακόμη φορά και στον αγώνα των Γιαννιτσών .Το πάλαι ποτέ ντέρμπι του νομού προσέλκυσε λιγοστούς φιλάθλους με τις δύο ομάδες να παίζουν έναν αγώνα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Οι γηπεδούχοι προτάσσοντας ένα άκρως νεανικό σχήμα κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε μετά από αμυντικό λάθος των Απολλωνιστών. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και την νίκη ή έστω την ισοπαλία αλλά…. κατάφεραν τελικά να χάσουν τον αγώνα.
33ο ο Αλεξανδρίδης Κ. μέσα από την μικρή περιοχή θα πλασάρει, με τον Καρακούτση να διώχνει εκπληκτικά εξ επαφής και σωτήρια
38ο ολιγωρία στην απόκρουση της μπάλας από την περιοχή του Απόλλωνα θα βρει την ευκαιρία ο Κοκκινίδης με πλασέ ν΄ ανοίξει το σκορ σε 1 – 0.
42ο ο Καλφούτσος θα προσπαθήσει να βγάλει πάσα, με την μπάλα να χτυπάει σε χέρι αμυντικού καταλογίζοντας αμέσως την εσχάτη των ποινών ο διαιτητής. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καλφούτσος με το πλασέ του να φεύγει απευθείας άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα.
84ο ο Μιχαηλίδης Πε. μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πλασάρει, με την μπάλα να χτυπάει στ΄ οριζόντιο δοκάρι απομακρύνοντας την στην συνέχεια οι αμυντικοί της Αναγέννησης.
Η διαιτησία του κ. Μαυρίδη με επόπτες τους κ.κ. Μίλτση Γ., Αρέστη καλή.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ.(ΚΟΥΤΙΔΗΣ Α.): Σαββουλίδης, Κοκκινίδης, Αλεξανδρίδης Κ., Αλεξανδρίδης Γ., Θεοδωρούδης, Κυζιρίδης, Στεφανίδης, Ξανθόπουλος, Γεωργιάς, Λαζαρίδης, Τερζής (80ο Hatia)
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ.ΒΡ.(ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Καρακούτσης, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ζαφειρίου, Τσιρακίδης, Μιχαηλίδης Πα., Παπαδόπουλος (69ο Αντωνιάδης), Καλφούτσος, Δημόπουλος (46ο Βεζυριανόπουλος), Μποζίδης (57ο Σκαπέρδας), Μιχαηλίδης Πε.

Πηγή:facebook.com/Απολλων-1960-Κρυας-Βρυσης