Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δείχνοντας απόλυτη συγκέντρωση και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο , η ομάδα της Θύελλας Σταυρού κατάφερε και πήρε μια πολύτιμη νίκη με 2-0.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο για τις δυο ομάδες με την ομάδα της Θύελλας να είναι αυτή που είχε την ευκαιρία να πετύχει δυο πολύ όμορφα τέρματα.

Στο πρώτο 10 ’ λεπτό και στην πρώτη τους τελική, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ του Γιώργου Μυλωνά έξω από την μεγάλη περιοχή γράφοντας το 1-0.Προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν και ‘χασαν μεγάλη ευκαιρία στο 20’ με τον Κουλουπριτσίδη να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μοιρασμένη  η συνέχεια με εκατέρωθεν ευκαιρίες ωστόσο στο 32’ μια εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Κιοσέογλου Χρήστου κατάφερε να γράψει το 2-0 κάνοντάς το έργο των γηπεδούχων πιο εύκολο.

Με φανερή την απογοήτευση στα πρόσωπα των φιλοξενούμενων που για ακόμα μια φορά πιάνοντας καλή απόδοση δεν μετατράπηκε σε ουσία, ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ωστόσο και πάλι για την ομάδα του Σταυρού στο 68’να χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 3-0. Ανοίχτηκε η ομάδα του Σχοινά και πάλεψε να γυρίσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να δώσει στους γηπεδούχους πολύ χώρο. Ο Νιάκας για τους γηπεδούχους είχε την ευκαιρία στο 72’να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής με όμορφο ψαλιδάκι μέσα στην μεγάλη περιοχή ωστόσο ο εκπληκτικός  Βρεττός που ήταν σε μεγάλη μέρα αποσόβησε τον κίνδυνο. Πήρε τα ηνία η ομάδα του Σχοινά στο επόμενο 10’ χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αθανασιάδη. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα και το τελευταίο 10’ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους. Στο 89’ ο Κιοσέογλου Ελευθ. χάνει μοναδική ευκαιρία σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο 92’ ο Πασχαλίδης πιάνοντας ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Βρεττού.

Συνθέσεις:

Θύελλα Σταυρού(Μυλωνάς Γιώργος):Αθανασιάδης, Μυλωνάς Αλεξ.,Τσακίρης, Ζειλιόπουλος, Αθανασιάδης Αγγ.,Παπαδόπουλος, Μυλωνάς Αχ.,Κιοσέογλου Χρ.,Μυλωνάς Γιωρ.,Νιάκας,Μπακάλης,Πασχαλίδης,Κασάς, Δαουκόπουλος,Σκέυης,Κιοσέογλου Ελευθ.,Αντωνιάδης.

Α.Ε Σχοινά(Κατσάρας Αλέξης):Βρεττός, Μαραγκός, Θεοδωρίδης, Θεοδώρου, Κουκλάς Παναγ.,Κίτσας,Μπενίσκος,Τσιπλάκης,Παπακωνσταντίνου,Κουλουπριτσίδης,Περνετζής,Χατζηκώστας,Μαραγκός Ιωάννης, Τσιώμος, Δουδούκης, Παπαδόπουλος Φώτης.

MVP (Θύελλα Σταυρού):Με προσωπική ενέργεια πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του Σχοινά, δημιούργησε ευκαιρίες και προκάλεσε πολλά προβλήματα.

ΜVP (A.E Σχοινά):Σε μεγάλη μέρα κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ο τερματοφύλακας Βρεττός που δεν φέρει καμία ευθύνη σε κανένα από τα δυο τέρματα που δέχτηκε.

Διαιτησία: Κανένα πρόβλημα για τους διαιτητές του αγώνα κράτησαν το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και δεν επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι.

Στα θετικά: Ωραίο θέαμα στο γήπεδο του Σταυρού με δυο πολύ όμορφα τέρματα και πολύ μεγάλες φάσεις.

Στα αρνητικά: Ένταση δημιουργήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων. Δεν στεκόμαστε εκεί, καθώς τα επεισόδια αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου και είναι καταδικαστέα από όλους.